Varför har jag ett blåmärke mitt på kuken?

Hej!

Hade sex med min flickvän igår och efteråt märkte jag att jag fått ett blåmärke på mitten på sidan av kuken. Det är lite lilablått men det gör inte ont och jag har inte några andra symtom. Det var lite lite ömt när vi hade sex men inget jag tänkte så mycket på.

Läste om penisfrakturer och höll på att svimma men det verkar rätt så ovanligt, så vad kan det vara som hänt?

Skulle bli sjukt glad för snabbt svar,
Hälsningar Emil

-----

Hej Emil! Svimma inte och pusta ut. Förmodligen är det så att att kuken kan ha klämts till lite under sexet och att det uppkommit ett litet blåmärke som kommer försvinna. Kanske kan det ha uppkommit en miniblödning om du blev avsugen eller vid ett potentiellt samlag kan kuken ha klämts till.

Penisfrakturer är VÄLDIGT ovanligt som du skriver. Om du hade fått en penisfraktur skulle det göra väldigt ont. Låt det gå en liten tid och så försvinner förmodligen blåmärket. Om det inte går över eller om du fortfarande är orolig, sök dig till närmsta ungdomsmottagning eller vårdcentral för undersökning.

Varma hälsningar, Robert

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".