Jag behöver hjälp med fingertekniken på min tjej

5:47 min

Hej Robert!

För ungefär ett år sen så börjar jag ligga med en tjej. Innan dess så trodde jag att jag var helt heterosexuell men hade dock aldrig legat med en kille (det har varit lite hångel och tagit på varandras kön med kläderna på).

Så jag förlorade min oskuld med den här tjejen som jag fortfarande har grymt sex med. Problemet är att hon alltid har varit överst och varit typ som en lärare för mig när det gäller sexet. Då hon har varit med fler tjejer. Men jag lyckas inte få henne komma lika ofta som jag vill.

Hon har sagt att hon har svårt för det och det brukar sluta med att hon rider på mitt lår och kommer på det sättet. Hon gillar när jag är där nere med fingrarna men jag har inte alls hastigheten hon vill att jag ska ha. Jag försöker men kan inte hänga med. Mina fingrar tröttnar!!

Har du något bra tips om hur jag kan träna mina fingrar? /Ny i flatvärlden

----

Hejsan!

Vad bra att ni har grymt sex. Jag tänker på flera saker i ditt mail:

Det verkar som det finns en vilja hos dig att variera er. Du skriver att hon alltid varit överst och fungerat som en lärare. Det kan lätt bli så att den som är mer erfaren tar kommandot och visar vägen, men det kan också bli lite stagnerat av det. Du kanske känner att det är dags att ha lite ombytta roller eller rentutav att du vill vara över? Att förändra positioner och leka med dominans och undergivenhet kanske skulle göra susen för er. Genom att bryta mönstret med hon som lärare och överst, kan ni också experimentera med nya sätt att ha sex - något som gör att hon frångår sin roll som expert och att ni tillsammans utforskar vad som är skönt osv.

Fråga henne hur hon skulle se på det och lek er fram. Här ger jag lite olika idéer om hur oralsex kan varieras och hur ni kan leka med makt i oralsex:


Din sexpartner verkar ha hittat det skönaste sättet för henne att få orgasm - att rida på låret. Kanske är det för att hon behöver ha ett hårt tryck mot klitorisområdet för att nå orgasm. Isåfall kan ni använda samma teknik (att det behöver vara ett hårt och jämnt tryck) på olika sätt. Exempelvis kan hon gränsla ditt ansikte och så utför du oralsex på henne.

När det gäller handteknik kan fingrarna lätt bli avdomnade och uttröttade. Det handlar ofta om att få in en teknik som är hård och jämnt pulserande. Försök simulera handen som en klitorisvibrator. Pressa ett gäng fingrar mot klitoris och testa att med jämnt och fast tryck cirkulera, dra upp och ner. Gnugga och smek - och be henne känna av hur det skulle vara som skönast. En klitorisvibrator är också ett hett tips att använda sig av framöver.

En bok jag rekommenderar alla tjejer som har sex med andra tjejer är Stora Sexboken för tjejer som har sex med andra tjejer av Malinda Flodman och Helene Delilah. I den finns det mycket konkreta och bra råd.

Hoppas ni fick lite inspiration och lycka till!
Varma hälsningar,
Robert