Foto: .:Nicolas:./Flickr/CC BY-NC-SA 2.0

Ett oväntat möte

Det var varmt, trångt och mörkt på stans inneställe när det populära hårdrocksbandet spelade. Folk var glada och allt från småfulla till plakat. Själv var jag aningen påverkad där jag stod och trivdes i trängseln, men jag undrade var mina två väninnor tagit vägen. Ja, ja, jag fick leta efter dem senare när spelningen var över..

Plötsligt får jag två händer över ögonen och jag tror att en av väninnorna hittat mig, men sen hör jag en mansröst i örat som säger:

- Gissa vem?

Jag känner igen rösten men har svårt att placera den så jag vänder mig om och får se en f.d. elev som slutade högstadiet för … ja, det måste ha varit 5 år sedan nu. Han har verkligen vuxit till sig och blivit en MAN. Han ler stort och tittar på mig med sina blå-gröna vackra ögon.

– Vad kul att se min favoritfröken här!

Sen ger han mig en lång, varm och nära kram (det är trångt på golvet framför scenen).

Jag känner hans värme och hans platta mage mot min, hans starka armar runt min kropp och hans händer som stryker mig över ryggen. Han ger mig en puss på kinden och det går som en elektrisk stöt genom hela min kropp och jag blir vansinnigt kåt på denne unge man. Jag känner hur bröstvårtorna styvnar, hur skötet fylls med blod och hur hela kroppen skriker efter mer beröring. Jag rodnar och skäms över mig själv, över hur min kropp kan förråda min rationella hjärna, men jösses vad härligt att kroppen vaknar till liv. Vad härligt att den fortfarande fungerar. Dessa känslor har jag inte känt på flera år.. Vilken tur att det inte syns på en kvinna när hon blir kåt. Tänk om han fick reda på att hans gamla fröken stod här och var kåt på honom. Vilken skam! Kramen fortsätter och fortsätter och övergår i en dans, vi gungar i takt med musiken. Hans kropp mot min, tätt, tätt i trängseln. Så ljuvligt! Jag tittar upp mot honom och han ler, böjer sig ned mot mitt öra och säger:

- Vad mysig du är att dansa med!

Vad mysig jag är att dansa med!? Ja, han skulle bara veta hur mysigt jag tycker det är att dansa med honom… eller förresten det skulle han inte! Jag svarar:

- Tack, detsamma!

Dansen tar slut och han släpper mig. Tur, tänker jag, och tackar för dansen. Jag vänder mig om för att lugna mig, och för att titta på nästa framträdande. Då känner jag hans armar runt min kropp igen. Han kramar mig bakifrån och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag har trosskydd. Efter ett tag börjar han smeka min mage och hans händer letar sig uppåt tills de nuddar bröstens undersida. Min kropp skriker efter mer, men min hjärna säger åt mig att få honom att sluta. Jag vet inte varför jag struntar i hjärnan och låter kroppen bestämma. Han böjer sig ner igen och frågar mot örat:

- Får jag känna lite på dig? Jag har drömt om det ända sen i skolan.

– Känn på du, säger jag, men tänk om någon ser dig?

 – Det gör inget och förresten är alla så fulla ändå, så ingen bryr sig.

Han har drömt om det ända sen i skolan? Hjälp! Tur jag inte visste om det då, för DET hade blivit väldigt pinsamt. Jag har aldrig ens tänkt tanken att mina elever tittar på mig på DET sättet. Undrar om det är fler?

Jag känner hans varma hand kupa sig om bröstets undre halva. Mina bröst är rätt stora, G-kupa, så han kan inte greppa om hela på en gång. Han lyfter lite försiktigt som för att känna dess tyngd. Han böjer sig ner mot örat igen och säger:

 - Jag önskar jag fick känna på dem utan tyg emellan och se på dem. Han trycker sitt underliv mot min rumpa och jag känner en tydlig bula. Jisses! Fan flyger i mig och jag trycker tillbaka och gör en gungande rörelse för att liksom smeka honom med rumpan.

-Kan inte du messa dina väninnor att du tar dig hem själv? Jag vill så gärna att du följer med mig hem nu. Vill du följa med mig hem? Jag bor på Torggatan 3 och går hem lite före så ingen undrar… Kommer du? 

Vilken kamp det är mellan kropp och hjärna. Kroppen skriker att jag måste säga ja, att det är den enda chans du kommer att få – missa inte den, han är faktiskt 21 så det är ingen barnunge längre. HAN bjuder in DIG och inte tvärt om. Hjärnan skriker att jag ska skärpa mig, vad håller jag på med, han är en elev, en f.d. elev, men ändock elev. Vad ska jag göra med en 21-årig man, jag som närmar mig 50? Visst, jag är lullig, men ändå inte helt från vettet …eller?

-Jag kommer. Går om 15-20 min. Ok? Jag får en kram och en puss till svar och så går han.

Då kommer tvivlet, var är den dolda kameran? Vilka har ”riggat” detta skämtet? Jag ser mig omkring, men ser bara glada, dansande människor.  Jag messar mina väninnor och hämtar sen ut min jacka och går ut mot Torggatan. Tittar mig omkring, dels av skam och dels för att se om några dolda kameror syns här, men nej…ingen stoppar mig.

Jag går fram till porttelefonen på Torggatan och trycker på hans namn. Han öppnar och jag kliver in och går in i hissen och trycker på knappen. När jag kliver ut ur hissen står lägenhetsdörren öppen och jag kliver in och stänger dörren bakom mig.

-Åh, du kom! Jag var rädd att du skulle fega ur, att jag inte skulle få den här chansen.

Han kramar mig och smeker min rygg. Jag tittar upp på honom och han böjer sig ner och kysser mig! Vilken underbart god kyss. Jag blir helt knäsvag.

– Tänk, detta har jag drömt om så länge. Jag tittade på dig i klassrummet, tittade i din urringning, på din rumpa när du skrev på tavlan och önskade mig just denna stunden.  Ganska ofta fick jag hålla min ryggsäck framför skrevet för det syntes att jag hade tittat på dig. Ibland fick jag en klapp på axeln av dig när jag hade gjort något bra och jag längtade efter  de där klapparna. Kom, vi går in i duschen tillsammans, det var varmt och svettigt på dansgolvet.

Jag följer honom in i badrummet och han hade förberett genom att tända några ljus. Han börjar med att klä av sig tröjan och jag får se denna perfekta överkropp med bröstmuskler, sixpack och muskulösa armar. Han är så vacker och jag tvivlar  på att jag verkligen skulle få ta på denna fantastiska kropp.

– Ta av dig du med, eller vill du att jag ska hjälpa dig?

Jag tar av mig min tröja och han utbrister :

- Jag har sett dig i bikini på stranden och nu äntligen har jag dig för mig själv.

Han går fram och knäpper upp BHn i bak så brösten blir fria och nakna.

–Så fantastiska! Mogna, tunga, stora! Skynda dig att ta av dig resten så ska jag tvåla in dig.

Han hoppar kvickt ur byxor, kalsonger och strumpor och sätter på duschen. Jag ser vattnet strila över denna vackra kropp och önskar jag hade fotografiskt minne.

 –Kom nu!

Jag följer hans exempel  och tar av mig och stiger in i den rymliga duschkabinen. Han kramar mig direkt och kysser mig. Jag börjar smeka hans rygg, hans axlar, hans rumpa… Jag känner hans stånd växa till sig mot min mage och han backar lite för att låta ståndet fjädra upp emellan oss.

 –Åh, jag blir så kåt av dig, Mia.
 –Jag känner det och är jättesmickrad.
–Är du kåt också?
 –Du får väl känna efter!

Hans hand letar sig ner över ryggen och ner över skinkorna. Han smeker dem innan han låter ena handen leta sig in mellan mina lår, bakifrån. Han lägger hela handen över skötet och jag flyttar ena foten utåt så han ska få bättre plats. Han håller stilla ett litet tag och låter sen långfingret trycka sig uppåt och eftersom jag är sjöblöt glider det lätt in mellan mina blygdläppar.

–Åh, precis vad jag hade hoppats på!

Han tar andra handen och letar reda på klitoris framifrån och jag är nästan på väg att komma bara av den lilla beröringen, så laddad är jag efter allt som hänt ikväll.

Jag börjar smeka hans bröst och går längre ned mot magen. Jag smeker mig nedåt och till slut, äntligen, får jag hans lem i min hand. Vilken lem sen, normallång, men rejält grövre än genomsnittet på de lemmar jag sett i mina dagar. Jag blir om möjligt ännu mer blodfylld och blöt av att hålla hans lem i handen. Jag smeker den lätt och runkar lite och han stönar till av välbehag. Han smeker min klitoris och jag rister av kåthet.

– Vänd på dig, Mia. Jag vill ta dig bakifrån.

Jag vänder på mig och ställer mig med fötterna lite isär och lutar mig lite framåt. Han sätter ollonet mot mynningen och jag bara väntar på att han ska trycka in den, men nej, han bara trycker mot mynningen och drar sedan ollonet uppåt mot anus och ner mot klitoris. Jag visar att jag vill ha honom genom att gunga bakåt när ollonet kommer mot mynningen, men han drar sig undan och säger:

- Inte så bråttom! Låt oss njuta av kåtkänslan en stund.

Jag låter honom hållas och börjar smeka min klitoris men jag får ta det försiktigt, annars kommer jag för tidigt. Till slut ökar han trycket mot mynningen och ollonet glider in, sen håller han stilla ett tag innan han juckar in och ut med bara ollonet. Det är så ljuvligt skönt att känna hur ollonet pressar isär mina svullna blygdläppar och tränger in 4-5 cm.

–Du skulle se det här, Mia. Det är så upphetsande och vackert!

Jag ber honom ge mig mer för nu är jag nära orgasm. Jag kan inte smeka mig själv för då skulle jag komma direkt!

 –Ge mig mer! Du är så himla skön, men nu vill jag känna mer av din kuk. Hela din kuk!

Äntligen ökar han djup och takt och jag känner hur jag närmar mig orgasm trots att jag inte smeker mig samtidigt, vilket jag alltid varit tvungen att göra andra gånger för att få orgasm. Han har händerna på mina höfter, men plötsligt lyfter han ena handen och sätter sin tumme mot anus! Han trycker och masserar rosetten samtidigt som han ökar takten och jag säger:

–Nu kommer jag! Jösses vad skönt!
Han stönar till och jag känner hur han pulserar inne i mig.
 –Herregud, Tor, vad skönt!
– Ja, Mia, detta måste vi göra om!

Jag stannar hela natten och halva dan innan jag åker hem igen. Vi byter nummer och lovar varann att höra av oss snart igen. Jag hinner inte hem förrän jag får ett sms där han undrar när jag kan komma och hälsa på nästa gång! ;D

/Nina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".