Varför är det en stor pöl av våthet?

Hejsan!

Jag har haft en liten underlig upplevelse på senaste, träffat en ny kille på sistone som jag klickar väldigt bra med. När han går ner på mig och samtidigt pullar mig osv så blir jag extemt våt! Efteråt (när jag kommit) så är det en stor pöl som under mig och sist luktade det lite skumt typ urin på lakanen och gck som igenom ner till sängen t.o.m. Vad är det som händer mig?

Såsen

----

Hej såsen!

Det låter som att du har upplevt fontänorgasm.

Fontänorgasm, också kallad kvinnlig ejakulation, består av en genomskinlig, ibland lite lätt mjölkig vätska. Skenes körtlar är det som producerar själva vätskan, det innehåller både fruktos och glukos. Det kan lukta lite sött och har en söt smak.

Skenes körtlar är de yttersta av körtlarna som ligger vid urinröret. Körtlarna benämns ibland som den kvinnliga prostatan. Om du är orolig för att det är kiss kan du alltid gå på toa innan och kissa - så är du säker på att det inte är kiss.

Varma hälsningar, Robert

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista