Robert. Foto: Julia Lindemalm
FRÅGA ROBERT

Kan man vara straight och tända på lesbisk porr som tjej?

Hej Robert! Kan man vara straight och tända på lesbisk porr som tjej? Jag tänder på killar och är i ett förhållande med en kille. Jag känner inte att jag skulle kunna bli kär i en tjej. Men att se två tjejer gör mig väldigt kåt.

Läs svaret här!

Hejsan! För att svara kort och gott: ja! Du definierar dig själv hur du vill.

Och att gå igång på och bli kåt av diverse olika fantasier - som exempelvis porr är, betyder inte att du är ditten eller datten. Men det KAN också betyda att du har en förmåga att bli förälskad/attraherad/kåt på både tjejer och killar. Det är det bara du själv som avgör och vet.

Sexuell läggning kan också variera över tid.Det finns ju många varianter och modeller över sexuell läggning - exempelvis skiljer en del på emotionell och fysisk attraktion. En del upplever att de kan ha sex med personer - som de absolut inte vill ha en kärleksrelation med.

När det gäller porr finns det exempelvis både heterosexuella, homosexuella och bisexuella tjejer som tänder på och går igång på bögporr. En del beskriver det som att bögporr är det mest maskulina som de har sett.

Varma hälsningar, Robert.

Ställ dina frågor till mig på ask.fm/liggamedp3

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista