Två killar som kysser varandra. Foto:°]°/Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Kåta upp dig med en erotisk bögnovell!

Het bögnovell- De rutiga boxershortsen
8:19 min

Du smekte din uppsvällda kuk genom det tunna, vita tyget. Jag hade min hand djupt nere i mina kalsonger medan jag såg dig på skärmen, såg hur du långsamt långsamt drog ner kalsongerna..

Pigga upp dagen med het bögnovell! Jag utlovar garanterad kåthet och mycket nöje!

Skicka in DIN novell till liggamedp3@sverigesradio.se

Du smekte din uppsvällda kuk genom det tunna, vita tyget. Jag hade min hand djupt nere i mina kalsonger medan jag såg dig på skärmen, såg hur du långsamt långsamt drog ner kalsongerna. Det mörka håret som sträckte sig från din navel blev plötsligt mörkare och jag såg roten på ditt könsorgan. Jag började själv ta av mig mina kalsonger, ett par rutiga boxershorts. När jag var klar var dina kalsonger redan ur bild.

Din kuk var vacker, jag tror aldrig jag tänkt det om en kuk förut, och om jag tänkt det så hade det inte varit i ett sådant här fall. Jag hade inte ens sett ditt ansikte, jag var noggrann med att hålla även mitt huvud borta så att du inte skulle se det på skärmen, om du nu filmade...

Men trots att jag inte sett ditt ansikte eller ens träffat dig så tyckte jag att du verkade underbar.

Din kuk var inte bara vacker, den var också lagom stor, inte för lång eller för kort, den var helt perfekt! Och du var inte rakad eller vaxad, du hade antagligen trimmat lite men du var inte helt slät som jag. Din kuk stod rakt upp och din pung såg härligt mjuk ut.

Jag såg hur din hand runkade av din kåta kuk och för en sekund försvann den, för att sedan återvända, nu med något blankt, blött på sig. Din kuk var blank av glidmedel och jag spottade i handen för att min också skulle kunna runka snabbare.

Du stönade ”Come on baby...” och jag stönade tillbaka, ”I'm going to fuck you now!”. Inget vidare dirtytalk men det var alltid något. När vi var på väg att komma hörde jag ett ljud, det blev högre och högre, det var en ringsignal. Den kom från min dator, din mobil.

”I'm sorry babe, but I really need to take this. Be right back” du försvann ur bild och jag hörde hur signalen tystnade. Du pratade svenska! Du pratade svenska i telefonen! Jag hoppades det aldrig skulle komma fram att jag fattade det du sa och jag försökte att inte lyssna, men det var svårt, det var som om ljudet ville in i mina öron och upp till min hjärna. Men jag ville inte tjuvlyssna, jag försökte tänka på engelska, tänka att du talade ett vilt främmande språk. Men det gick inget bra, du började skrika och det kändes verkligen som om din röst pluppat ut ur min dator och gick fram och tillbaka någonstans, inte så långt bort.

Jag spetsade öronen, det lät faktiskt inte bara från datorn. Jag stängde av ljudet. Nej, det var något annat också. Något längre bort i korridoren, några ungdomar som grälade hörde inte till det ovanliga i studenthuset där jag bodde, men det lät som du...

Jag la ifrån mig datorn och tog på mig kalsongerna igen, sedan gick jag ut i korridoren. Ljudet blev högre och snart stod jag utanför en dörr, på dörren hängde en skyllt där det stod David Adolfsson. När jag la örat mot dörren hörde jag dig, du hade slutat skrika men jag var säker på att det var du, du från min dator! David Adolfsson... Du måste flyttat in nyligen för jag hade inte hälsat på dig.

Jag hörde hur du argt avslutade samtalet, då insåg jag vad jag höll på med. ”Helvete!” Hörde jag inifrån lägenheten och jag tänkte detsamma, David Adolfsson hade just märkt att jag lämnat webbcamen.

Jag borde gå tillbaka, fort, och säga att jag varit på toaletten eller något. Men jag stannade kvar. Hörde hur du rörde dig där inne.

Utan att tänka på det knackade jag på dörren, jag hörde att du tvärt slutade med det du höll på med. Sedan gick du mot dörren och öppnade den på glänt.

Vad skulle jag säga? Där stod jag i bara kalsongerna! Vad fasen höll jag på med?!

Jag tycker egentligen du var ganska dum i huvudet som gjorde det, men du öppnade dörren. Du släppte in mig. Du log mot mig och jag skymtade igenkännande i din blick. ”Snygga kallingar”, jag tittade generad ner på de rutiga boxershortsen sedan log jag tillbaka.

”Jag trodde aldrig att jag skulle ha en sådan här tur”, du sträckte fram handen, ”David”. Jag tog din hand, ”Andreas”. Vi stod där som två fån, båda iklädda enbart kalsonger och ingen av oss visste vad vi skulle säga till varandra.

Du nickade mot ett rum och jag följde efter dig, din lägenhet liknade min, åtminstone låg ditt sovrum med samma förhållande till hallen som mitt sovrum gjorde.

Du la dig på sängen, ”ledsen om du tycker att jag är pang på, men kan vi knulla nu?” du gjorde en inbjudande gest. ”Absolut!” svarade jag.

Du öppnade en byrålåda och tog fram en flaska glidmedel och två kondomer. Sedan vände du dig om och kysste mig, först blev jag förvånad men sedan kysste jag tillbaka. Dina läppar smakade choklad och jag ville ha mer. Jag pressade min tunga mot dina läppar och du släppte in mig, vi låg med skreven mot varandra och jag kunde känna hur hård du var. Jag letade mig ner med handen, över ditt vältränade, något håriga bröst och ner till kanten på kalsongerna. Du stönade mot min hals och jag stönade tillbaka, jag kände hur du kysste mig på halsen och hur din tunga letade sig uppåt längs med käken, över halsen och sedan tillbaka till munnen. Vi hjälptes åt att ta av dina kalsonger och när jag kysste dig förde du min hand mot din kuk. Den var len, och fortfarande perfekt. Jag gned mitt pekfinger längs ollonets kant och du stönade högre än innan. Jag tittade på dig och du såg tillbaka med åtrå och förväntan i blicken. Jag drog min tumme efter strängen, du stönade igen och kysste min hals.

Jag sträckte mig efter ett av kondompaketen och du hjälpte mig att rulla på den på din styva kuk. Jag kysste dig och la mig sedan så jag hade ditt kön vid mitt ansikte. Jag tog hela dig i min mun och du stönade högt, jag kände den neutrala smaken av latexkondomen och jag rörde tungan i cirklar runt ditt skaft. Du bytte ställning, jag stelnade först till men du viskade ”sluta inte” så jag fortsatte att kyssa din lem.

Du drog av mig mina kalsonger och smekte mina skinkor, du ett finger från svanken över min röv och du smekte min anus. Sedan tog du tag i min pung och masserade den mjukt. Jag avbröt det jag höll på med för att stöna och uppmana dig och att fortsätta. Du lydde och snart hade du rullat på den andra kondomen också. Vi låg så ett tag, använde oss av olika tekniker och härmade varandra. Jag hade gjort vad som helst för att trolla bort de båda kondomerna, att känna din kuk i min mun, att känna min kuk i din mun. ”Jag kommer snart”, du stelnade till och släppte taget. Du la dig ovanpå mig och vi kysste varandra, ”får jag ta dig bakifrån?” du viskade mot min hals. ”Ja för fan” jag log mot dig och ställde mig med röven inbjudande mot dig. Du tog upp flaskan med glidmedel och hällde ut lite i handflatan, du täckte din kuk och skrynkliga kondom med det första, sedan tog du lite till och smörjde in mina skinkor, med säker hand förde du långsamt in din kuk i min anus. Det var första gången jag fick analsex, du stötte på lite motstånd så du tog det ganska lugnt i början. Efter en stund kände jag hur din hand letade sig upp till min kuk, jag hade börjat slakna på grund av den stimuleringen du gav min bakdel, men jag var minst lika kåt som innan. Du drog av min kondom och strök med handen över min kuk, den reste sig lydigt och din kuk gled ut och in ur min röv. Vi stönade i affekt och jag kände hur jag kastades ut över branten, du fick sperma på handen och det kom lite på ditt täcke. Jag kunde känna hur kondomen fylldes inne i mig samtidigt som du stönade högt och smekte min rygg.

Vi låg kvar i din säng och pratade länge efter. Du verkade vara en fin kille, kanske den man jag en gång skulle vilja dela mitt liv med. Kanske.

/Nellie

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista