Anna Emanuelsson bjuder på sin heta stämma! Foto: Julia Lindemalm/SR

Ligga med P3 presenterar: Erotisk novell

Vi sprang genom Vasaparken tillsammans
4:51 min

Idag är det en heteronovell på tapeten. Den inläses av Anna Emanuelsson från Knyckare i P3. Hon har värmt upp rösten och rufsat till håret för att kunna bjuda dig på en riktigt förförisk atmosfär!

Här kan du lyssna på tidigare bidrag samt hitta information om hur du gör om du vill skicka in DIN novell!

/Hanna

Vi sprang tillsammans genom Vasaparken

Vi träffas första gången när det precis blivit höst. Jag är ny i stan och går vilse bland alla nya hus och förlorar mig själv i folkmassorna. Ovädret kommer tidigt och lämnar inte. Gatorna torkar inte, lövhögarna blir bredare längst med trottoarerna. Händerna fryser till is. Jag blir bjuden på en fest och går dit ensam. Jag har klätt mig i svart klänning och silverörhängen, står länge framför spegeln innan jag går. Det är på Söder, ett gammalt hus med dörr utan portkod. Jag hör musiken redan när jag korsar gatan nedanför. Mina klackskor ekar i den stora uppgången. Det är på tredje våningen. Det är läkarstudenterna, så raka vita tandrader bakom fylliga läppar. Alla verkar lyckliga. Lägenheten är trång och rökig.
Du står på balkongen i jeans och med ledsna ögon när jag ser dig första gången. Du är mycket längre än mig och dina händer passar perfekt över mina höfter. Jag vet direkt att något är annorlunda. Du är som jag. Vi kysser varandra innan vi ens pratat.
Huden över dina uppkavlade armar är knottrig av kylan.
 
Du har på dig en lång grön kappa på din profilbild. Det är ingen särskilt smickrande bild. Jag undrar varför du valt den. Du är tusen gånger snyggare på riktigt. Men det är något du gillar med den, antagligen, och jag spenderar en eftermiddag på biblioteket med att lista ut vad det är. Det är något väldigt ödmjukt över hela din uppenbarelse. På något sätt känns det sorgligt att vi inte träffats tidigare i livet. Jag hade velat cykla med dig till stranden när du var 14. Smaka på din salta solbrända hud efter badet. Velat dela ett trångt festivaltält med dig när du var 16. Gråta i telefon efter dig på din hitta-dig-själv resa längs Australiens sydkust när du precis fyllt 20.

Vi dricker kaffe på det där stället du tycker om. Det med den fula inredningen och den arga personalen. Vi hör hur de slamrar i köket och skriker på varandra i disken. Du är disträ och oberäknelig och jag vill inte erkänna för mig själv att jag är kär i dig.
Men när jag berättar något som verkligen betyder något lyssnar du noggrant, vi kan prata musik i timmar och inte höras av på veckor. Du ringer på vardagsnätter och ber mig berätta vad jag tänder på. Det är som att du blir någon annan då och jag vågar inte svara. Men min andning blir snabbare av att höra din röst prata så. Det är något med dina ögon som sått ett frö hos mig. Mörka. När du skrattar lutar du huvudet bakåt och små streck bildas vid dina ögon. Du stod upp för mig när jag inte visste vad jag skulle svara på frågan vad jag vill bli bland dina vänner. Du sa att jag skulle bli statsminister.

Vi är båda endorfinjunkies. Möts i Vasaparken och springer oss trötta. Du är snabbare än mig, smidigare i kroppen. Du kan springa hur fort som helst. Din kropp är alldeles varm i trapphuset, jag råkar gå för nära. För nära, för nära din kropp. Våra andetag blir vita moln mot varandra och jag blundar när du kysser mig med dina frusna läppar. Jag springer hela vägen hem och är alldeles febrig i duschen. Jag lägger mig naken på det vita kaklet och tänker på din kropp.

Nästa gång vi ses i parken ber jag dig stanna när vi sprungit en bit. Hjärtat dunkar hårt i mitt bröst. Jag leder dig in i en skog, bort från gatlyktorna och vi halkar omkring bland leran. Jag lägger mina händer mot ditt bröst och puttar dig bakåt mot ett träd. Du skrattar först men när jag böjer mig ner och rör dig över midjan och ner mot låren blir du tyst och jag hör bara dina andetag. Din andning blir tyngre. Det är kolsvart och vi ser inte varandra, du rör mitt ansikte, drar handen genom mitt hår. Fukten från marken tränger igenom tyget över mina knän. Jag smeker ditt kön utanpå löpartightsen, drar av dem och suger av dig.

Nästa gång ses vi i din lägenhet. Din kropp ligger tung över min i sovrummet. Ditt ansikte är väldigt nära mitt, du andas in i min mun när du är i mig. Du är så varm, våran hud klibbar samman. Det känns som tusen solar lyser i mig. Jag vill aldrig lämna dig. Din tunga smakar salt och dina händer rör sig mjukt över mig. Jag har aldrig velat ha något så mycket i hela mitt liv. Du kommer med läpparna mot min kind. Jag känner mina muskler omsluta dig. Du har ett fast grepp om min axel och min nacke. Vi är andfådda. Vi kysser varandra länge.
Efteråt klär vi på oss och du pluggar en timme. Sedan gör du varm choklad och häller upp i en termos du stoppar ned i din ryggsäck. Snön ligger vit överallt när vi springer tillsammans genom Vasaparken. 

/Nathalie

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista