Foto & illustration: Robert Jacobsson/SR

"Hur länge ska jag suga av?"

Kan jag bli vän med ett engångsligg? Är jag bisexuell om jag är nyfiken på att testa med en annan person med kuk? Hur länge ska jag suga av? Och vad ska jag göra när kuken slaknar?

Dessa fyra frågor får du svar på om du klickar här.

/Robert

Hej! Har nyss upptäckt detta med ONS och hur gött det kan vara att faktiskt våga ragga. Men hur hanterar man ONS efteråt? Vad gör en om skulle ses ute på krogen, på stan eller så? Mina ONS har varit fina och vettiga liksom och jag skulle gärna inleda någon form av vänskap, men vet ej om det är ok?

Hejsan! För er som läser så är ONS förkortning av one night stands. Alltså engångsligg. Jag tror folk hanterar engångsligg olika. En del ser det som något som stannar mellan oss - det hände en gång och inte mer. Inget snack eller hejande på stan.

Sen kan en också såklart hälsa och umgås även om "det bara var sex". Det är okej - och det lättaste sättet att ta reda på om det är okej för den du låg med är att fråga rätt ut. Har du kvar något nummer eller kontaktuppgifter kan du ju smsa/maila och fråga hur hen ser på det. Varma hälsningar, Robert                 

Hej Robert! Jo det är så att jag är en person med kuk som är osäker på min sexualitet.  Jag tänder verkligen på tjejer med fitta, men jag känner mig lite "nyfiken" att prova en person med kuk, men jag vet inte om jag verkligen vill eller om det bara är konstiga tankar. Är jag bisexuell?

Hejsan! Det beror lite på hur du definierar dig själv - det är bara du själv som bestämmer. Bisexuell kan innebära förmågan att attraheras av killar och tjejer, och det kan också innebära att ha en förmåga att bli förälskad i någon oavsett kön. En del tar reda på det genom att testa olika fantasier när en onanerar, andra känner det djupt inom sig: det här är jag. För ytterligare andra dimper det ner en dag: "KABOM! Det är så här jag är".

Att känna sig nyfiken kan alltså innebära att du är bisexuell. Sedan är ju ofta människans mycket mer komplex än "heterosexuell" ELLER "homosexuell" ELLER "bisexuell".

Du kan ju alltid testa att vara med någon med kuk för att se hur det känns. Du kan också välja att inte definiera dig och om du blir intresserad av en annan människa, så låter du dig styras mer av det. Varma hälsningar, Robert                 

Hejsan. Hur länge ska man riktigt hålla på när man suger av någon, vill hinna sluta i tid innan han råkar spruta i munnen...Och när killen får utlösning, är det då han får orgasm?

Hejsan... Ja, det går nog inte riktigt att säga exakt tid. Det varierar mycket! Men du kan också säga - säg till innan du sprutar, för jag vill inte ha munnen. Eller när du märker att han ökar andhämtningar, så vet du att det förmodligen närmar sig. Lyssna gärna på min kuksugarskola här. De flesta killar får utlösning och orgasm samtidigt, men det behöver inte ske samtidigt. Utan utlösning kan ske utan orgasm, och orgasm kan ske utan utlösning.

Hej Robert! Jag har ett problem i sängen.. Har legat med 3 tjejer sammanlagt kanske 15 gånger... eller jag ha bara slickat och pullat dom, för jag får inte upp kuken:/  Har provat viagra, men det funkar typ inte.  Vad ska jag göra?  Snällt att du svarar! Tack på förhand:)             

Hejsan! Det är vanligt att många med kuk inte får upp den när det väl är dags för en eventuell penetration. Oftast när det är unga män, så handlar det om psykologiska skäl - att känna prestationsångest och stress, vilket gör att kuken slaknar. Lyssna exempelvis på denna kille som berättar om det!

De flesta kan ta sig förbi problemet och jobba upp erektionen på egen hand (att våga ta pauser ifrån sexet, att ha sex utan penetration osv), men för en del kan det vara bra att rådgöra med en sexolog, psykoterapeut eller läkare. Det finns både terapi och mediciner som kan lösa erektionsproblem. Upplever du att du har försökt jobba med det på olika sätt - så skulle jag rekommendera att du kontaktar vården. Varma hälsningar /Robert

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista