Foto: Puzzler4879/Flickr (CC BY-NC 2.0)
Foto: Puzzler4879/Flickr (CC BY-NC 2.0)

Vilken är den sexigaste julfiguren?

Julens alla figurer kanske inte är så kopplade till sexighet? Dags att ändra på det! Här listar jag fyra juliga väsen med en motivering på varför de är sexiga.
Läs och rösta på din favorit!

Tomtefar: Hans sexpotential ligger i att man kan leka lite roleplay med honom. Typ, sitta i knä och önska sig massor av saker. Då får man ju själv bestämma vad för snuskigheter man vill ha i sina klappar vid jul. Plus att han har skägg och det är ju både hippt och manligt just nu. 

Tomtemor:  Milfarnas milf med sleven i högsta hugg! Jag kan knappt andas när jag tänker på vilka hårda tag denna kvinna kan ta! OMG! Tomtemor är hård och mjuk på samma gång med ett lurigt litet leende på läpparna!

Grinchen: Han är ju julens bad boy, grrrr! Han är grön och det rimmar ju på skön, var han är skön få du själv föreställa dig. Men jag kan tänka mig att det finns flera sätt denna storflinande julklappstjuv kan förföra en på. Han är dina föräldrars mardröm och bara det borde ju få dig att välja honom! Grinchen är julens svar på punk!

Rudolf: Hans näsa kan ju få vilken människa som helst att smälta. Jag menar, hur hett är det inte med någon som kan lysa upp hela sängen i mörkret med sin mysiga röda mule? Plus att han har horn som det går att experimentera med på många olika vis. Han är också sexigt dominant eftersom att det är han som tar kommando längst fram i tjälk-konstellationen. 

/Hanna

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".