Maria Maunsbach. Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio
Maria Maunsbach. Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio

Maria: Jag hade en lyxig dryck mellan benen

Han drack från min fitta
3:05 min

Jag berättar om ett möte med en dansk man som hade en helt egen syn på vad som går att använda som dryckeskärl. Ja, han ansåg uppenbarligen att det var perfekt att hutta ur min mutta.

/Maria

Det finns dem som slickar fitta, och så finns det dem som dricker fitta.

Eller: det finns åtminstone en. Det fick jag på ett mycket lustfyllt sätt lära mig. Jag minns honom med glädje.

Jag kände honom inte nämnvärt, han var en ytlig bekant. Jag sa till honom en dag, halvt på skoj, halv på allvar: det är väl snart dags att du kommer  hem till mig och äter praliner. Och sen så stod han där, utanför min dörr, iklädd skjorta och en väska full med  godsaker.

Ja, och jag säger: Heeej och eftersom han är dansk så säger han: Hallojse, och jag skrattar lite förläget. Han fortsätter:

"Maaaaria, du ser så smuuuuk ud."

Och det är liksom givet att med vår ömsesidiga språkförståelse kommer vi inte att samtala så mycket. Det ska bara sägas sånt som vi båda förstår. Vi ska prata kroppsspråk och nödvändigheter.

Ingenting behöver översättas när han tar av sig tröjan, och han är helt flytande i att begripa vad jag menar när jag – precis sådär osmidigt som alltid – kränger av mig strumpbyxorna och lägger dem i en makaber hög på golvet.

Och det är inte på något sätt obegripligt vad som komma skall när hans skägg river mot mina innanlår. Jag lutar mig tillbaka sluter ögonen i tron om att jag vet precis vad som ska hända. Men då: istället för en varm tunga – en iskall, bubblig – och dyr - vätska.

Jag slår upp ögonen och tittar på honom.

"Maaaaria" säger han "din fisse smager luxus og dekadance." 

"Neeej" säger jag "det är smaken av ett privilegium du känner."

Okej, nä, jag säger inte det. Men det hade man ju kunnat önska att jag gjorde. Istället fnissar jag förvirrat. Rödrosigt. Jaa, jag blir generad. Men jag finner mig förhållandevis snabbt:

"Skål!" säger jag.

Han säger ingenting för han är väääldigt, väääldigt törstig. Dricker så att han får hela ansiktet fullt av bubbel. Ja, man kan kanske säga att han skakar flaskan som att han aldrig gjort något annat och att skumfontänen som han frambringar är värdig vilken stekare på Båstadveckan som helst.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".