Dilan Apak från Tankesmedjan läser veckans erotiska novell. Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio
Dilan Apak från Tankesmedjan läser veckans erotiska novell. Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio
EROTISK NOVELL

Heterosexuella kvinnor kommer till himlen

Dilan Apak läser: Heterosexuella kvinnor kommer till himlen
8:49 min

Vi skrev till våra följare på instagram och twitter (@liggamedp3) att "Dilan vill veta dina erotiska fantasier". Här är resultatet. Dilan Apak från Tankesmedjan läser in den oerhört suggestiva erotiska novellen "Heterosexuella kvinnor kommer till himlen". Dilan läser så oerhört bra att hela redaktionen fnissade och rodnade.... och Amal blev tokkär!

Har du skrivit en egen erotisk novell? Om inte, gör det och maila till liggamedp3@sverigesradio.se så har du möjlighet att få den uppläst!

Jag vet att jag inte har med det att göra. Jag vet att det inte spelar nån roll egentligen. Fast ändå gör det det.

Du? säger jag. Jag vet att jag inte har med det att göra, men… Gillar du tjejer?
Dina ögonbryn försvinner upp under luggen.
Förlåt, säger jag. Det spelar ingen roll.


Du skrattar, rufsar om din lugg. Extra hjärtslag, jag rår inte för det.
Ja, det gör jag. Ser du inte vilken flatfrisyr jag har? Jag ler tillbaka. Så kommer motfrågan. Den jag väntade och hoppades på. Du då?
Alltså, du vet ju att jag bara har haft pojkvänner, men… Jag tvekar. Jag hoppas att det inte är dumt att berätta det här. Men jag har tänkt mycket på dig på sistone.
Du ler.
Jag har tänkt på dig också.


Mitt hjärta slår plötsligt så hårt att det syns på hela min kropp. Det hade jag inte väntat mig. Du ler lite mot mig, kanske för att visa att jag inte behöver var rädd. Men jag är inte rädd, bara så full av overklighet och omtumlat rus att jag inte kan kontrollera min puls. Du lutar dig fram mot mig, och jag kan se att du också skakar. Du kommer närmare, lägger handen på min arm. Jag kommer närmare. Du ler större, slår ner blicken till min mun och ser mig sen i ögonen igen, innan du tar bort det sista avståndet mellan oss.

Gud. 

Jag känner leendet som har stannat kvar på din mun, jag känner din puls i handen på min arm och jag känner… hungern. Under sekunden som du är nära känner jag allt. Du ser på mig, ler.
Igen, säger jag, och du skrattar till, lägger handen mot min nacke, och jag får känna din mun igen, mjuk och bultande. Din hand skakar i takt med dina pulsslag, den är lite fuktig, men det spelar ingen roll. Du ser på mig igen, stryker med tummen över min käke. Gåshuden följer ditt finger som en skugga. Jag vill ha mer.


Du behöver inte vara försiktig med mig, jag är gammal nog att säga ifrån när det behövs, säger jag, retas lite. Du skrattar, och så kysser du mig igen. Din mun är mjuk, du testar mig fortfarande. Ingen tunga, du vill inte skrämma mig min första gång.

Men det gör du inte. Jag låter min mun bli mer öppen, låter den visa att jag inte är rädd. Jag känner hur du skrattar till igen, jag kan nästan höra hur du tänker skyll dig själv, och så låter du din tunga möta min, låter också din andra hand ligga mot mitt ansikte, och du visar att du vill komma djupare. 

Den plötsliga intensiteten överraskar mig, jag följer med utan att tänka, greppar din midja, öppnar mig för dig, låter dig kyssa mig så djupt som du utmanar mig till. Gud, jag känner hungern i kroppen, och när du biter mig lätt i läppen kan jag inte hjälpa att jag stönar till. Du drar dig undan, ser på mig.

Fattar du vad som händer nu? undrar du. 

Nej, säger jag, lägger handen mot ditt ansikte och kysser dig så som du kysste mig. All min hunger finns i mina läppar, min tunga, mina händer. Det är sant, jag vet inte vad som händer eller hur jag ska vara, men jag litar på att min kropp vet vad den ska göra, så jag låter den bestämma vad min mun gör, vart mina händer vandrar. Din hunger är som min, plötsligt stönar du mjukt. Ljudet är så oväntat från dig att jag flämtar till av exploderande åtrå, väcker ännu mer hos dig. Du tar min hand, reser dig upp fast din mun fortfarande är mot min, och så leder du mig in i sovrummet. Du stänger dörren. Jag sitter på sängkanten, du stannar framför mig. Du är försiktig igen, vill inte skrämma mig. Men jag är inte rädd. Jag tar din hand, lägger den mot mitt hjärta som slår så hårt, som slår ännu hårdare nu när din hand ligger där.

Känner du det här? Du nickar. Det är inte för att jag är rädd, säger jag. Du ler.

Vad är det då? frågar du.

Jag reser mig upp från sängen, blir lite längre än du. Din hand är kvar på mitt hjärta. Jag för fingrarna genom ditt hår, så som du själv brukar göra, så som ger mig extra hjärtslag.
Känner du vad som händer? Du ser på din hand, känner att mitt hjärta bultar lite hårdare mot den. Nickar.

Jag är inte rädd, säger jag. Jag vet inte vad som händer eller hur man gör, men jag bryr mig inte. Vi ler, pannorna mot varandra, läpparna mot varandra och kropparna mot varandra, och vi förlorar oss nästan. Du drar av dig din tröja där nånstans mitt i kyssen, och jag måste sluta.

Jag har aldrig sett dig så här förut. Min hand mot den mjuka huden på sidan av din kropp.

Fingertopparna följer din midja, din kropp är så vacker under dina kläder, och jag ser din hud knottras där jag rör vid dig. Jag ser dina bröstvårtor genom din svarta sportbehå, jag vill så gärna röra vid dem, men vet inte om jag får. Kanske ser du min blick. Du tar min hand, lägger den mot ditt hjärta, så som jag gjorde förut. Du trycker min hand mot dig, men det behövs inte för att jag ska känna ditt hjärtas hårda slag, slagen som berättar för mig att du är lika tänd som jag, och jag kan inte låta bli att kyssa dig igen, och du kysser mig tillbaka med så mjuka och öppna läppar att du får mig att stöna. Min hand glider neråt, jag känner din styva bröstvårta under det hala tyget, du flämtar till när mina fingrar glider över den. Dina tänder om min underläpp, och jag sluter ditt bröst i min hand. Så mjukt, så annorlunda det känns när det tillhör nån annan. Min handflata tryckt mot ditt mjuka bröst, gör cirklar som får ditt grepp om mina höfter att hårdna. Du lösgör dig från mig och kränger av dig din sportbehå, dina bröst är precis så vackra som de kändes, och så står jag också där, min behå är försvunnen nånstans på golvet. Din kropp är så nära, så varm, den lena huden på dina bröst stryker mot mina och skickar stötar av lust ut i resten av min kropp. Tillsammans sjunker vi ner på min säng, din hand känns underbart främmande på mitt bröst. Du kysser mig, smeker mina bröst tills jag andas kort och tungt och har glömt vad mina händer gör. Du lösgör dig, kysser mig längs med nacken så att alla mina hårstrån reser sig av välbehag. Du stödjer dig på ena armbågen, din andra hand hittar min byxknapp.

Får jag?

Jag nickar, vill inget hellre, och innan mitt huvud har kommit ikapp finns du där mellan mina lår, blåser försiktigt varm utandningsluft på allt det våta. Din tunga utforskar mig mjukt, det är bättre än i nån av mina trevande dagdrömmar. Du hittar mina bästa punkter, låter din tunga bli lyhört bred, smal, snabb, smekande, och när jag känner att dina fingrar är på väg in i mig måste jag stoppa dig.
Jag kommer komma om du gör så där.
Du flinar.

Heterosexuella kvinnor kommer till himlen. Flator kan komma hur många gånger som helst, citerar du ur en bok, och jag kapitulerar, ger mig hän, låter dig göra allt jag vill med mig. Dina fingrar inuti, din tunga utanpå, och jag är i himlen igen och igen. Till slut kämpar jag mig tillbaka ner.

Du? säger jag,
Mm?
Jag vill ge dig också
.

Du kommer upp, kysser mig så att min kropp längtar efter dig igen, trots att du nyss har varit där. Min hand på ditt bröst, kan inte låta bli, på vägen ner för din kropp känner jag på dig med min mun, och du andas lika häftigt som jag. För första gången smakar jag på dig, på en kvinna. Det slår mig plötsligt att jag inte vet hur man gör, men det bekymrar mig inte. Jag försöker göra som du, försöker göra sånt som jag vet att jag tycker om, och mitt hjärta slår snabbt och upprymt när dina mjuka stön belönar mig. Du tar emot allt jag ger dig, ena armen ovanför ditt huvud. Du är orakad, säker och så jävla sexig, och när jag får din rygg att spännas i en båge, dina händer att bli som klor i lakanet måste jag stöna med dig, måste jag få det att hända igen.

Heterosexuella kvinnor kommer till himlen. Flator kan komma hur många gånger som helst, tänker jag. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".