Foto: Alex Torres/Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)
Att ligga på sidan - bra ställning för prostatalekar. Foto: Alex Torres/Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Allt du behöver veta för att njuta av din prostata!

"Prostatan bryr sig inte om man är homo, bi eller hetero"
15 min

Vi har tjatat och upplyst om prostatan ända sedan Ligga med P3 drog igång - och vi tänker inte sluta. Området kring röven och fem till åtta centimeter in har så mycket sköna stunder att bjuda på och många lyssnare är med rätta supernyfikna på varför det är så och hur det går att använda i sitt knullande.

Den här gången ringde vi överläkare Stefan Arver som vi fick avslöja allt han vet om prostatan; hur den känns, vilken färg den har och hur den växer med åren. Han är läkare i något som heter andrologi, som kort och gott handlar om sjukdomar relaterade till manliga könsorgan.

Sedan bad vi såklart vår egen expert och sexolog Camilla berätta om varför det är så skönt att kittla prostatan och hur en gör det på bästa sätt.

Bland annat tipsar hon om den bästa ställningen för dig som själv vill hitta och smeka prostatan tills du ser stjärnor...

/Jimmie

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".