Oralsex avsugning  FOTO: micbaun/flickr/CC BY-NC 2.0)
Oralsex avsugning FOTO: micbaun/flickr/CC BY-NC 2.0
Frågor och svar

Fråga Camilla: Kittlas när hon suger av mig

Vi har fått in en lyssnarfråga som handlar om att det kittlas på kuken vid avsugning, så mycket att det blir obehagligt. Läs svaret från Camilla här.

Fråga: Jag och min partner har problem när hon ska suga av mig, jag tycker ofta att det känns obehagligt och att det kittlas väldigt mycket runt kuken. Detta gör att njutningen ofta försvinner helt för mig vilket gör att jag blir slak och det bara känns konstigt. Både jag och min partner tycker detta känns väldigt jobbigt, hon vill väldigt gärna suga av mig och jag vill också att det ska kunna kännas bra. Nu har det blivit som en konstig situation av det hela då vi inte ens vill försöka eftersom det bara känns otrevligt efteråt när det inte går. Det känns också att det blir någon form av obalans i förhållandet eftersom jag nästan alltid går ner på henne när vi har sex. Tack för ett bra program och hoppas ni har några tips!


Svar: En del tycker att avsugning är det bästa som finns medan andra inte uppskattar det alls. Ibland handlar det om tekniken sexpartnern använder. En försiktig teknik kan ibland kittlas mer, för en del som har väldigt trång förhud där den inte går att dra tillbaka helt har den sexuella känslan blivit bättre generellt efter att man fått hjälp med att kunna dra tillbaka förhuden. Sen finns det de som helt enkelt inte gillar avsugning.

Det ni kan göra är att prova lite olika tekniker. Det kan t.ex. hjälpa att suga eller slicka "hårdare" eller mer intensivt. Om kuken är väldigt känslig kan det för en del hjälpa att ha kondom på. Ifall det fortfarande kittlas och känns obehagligt efter att ni testat olika tekniker behöver ni inte fortsätta att stuga av. Att ha sex handlar ju främst om att ha skönt tillsammans, och skönt sex handlar inte om att ge varandra samma saker utan att göra det man själv faktiskt njuter av. Njuter man inte av avsugning behöver man inte heller bli avsugen.

//CamillaGrunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".