Maria Maunbach #vardagssex
Maria Maunbach. Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio
#vardagssex

#vardagssex - en hyllning till ditt vanligaste sex

8:24 min

Dela med dig av din historia:

Twitter/Instagram: @liggamedp3 #vardagssex
Snapchat: liggamedp3
Vill du vara med i radio alternativt vara anonym? Mejla: liggamedp3@sverigesradio.se
Facebook DM: Ligga med P3

Under #vardagssex vill vi uppmuntra alla att öppna dörren till sovrummet och berätta om det sex som fyller samma funktion som onsdagens spagetti och köttfärssås. Det sex som håller lusten vid liv. Är det din snabba ”innan du går till jobbet-runk” eller är det mysstunden med duschmunstycket innan du går och lägger dig? Vi vill höra om det som man vanligtvis inte berättar, om det sex som bara är. Hur detaljerat eller kortfattat du än vill berätta.

Sex kan vara det absolut enklaste och skönaste en människa kan vara med om. 

Det är lätt att glömma bort i detta ständiga flöde av avancerade tips och krav på att förbättras och förnya dina tekniker. Till och med vi på Ligga med P3 glömmer bort det ibland och vill frossa i hur du BÄST suger kuk, hur du BÄST fingrar fitta, hur du blir BÄST på att knulla. 

Som med allt annat är det lätt att tro att alla andra har det så mycket bättre, och gör så mycket mer spännande saker. Men det är såklart inte sant.

Det är dags att tillsammans gå ihop för att slå hål på den här föreställningen och i förlängningen göra det möjligt för alla att njuta mer. Sex är inte en privatsak, din rätt till njutning är något som berör oss alla tillsammans.

Så nu skärper vi oss. Ligga med P3 vill hylla sexet som du förmodligen oftast har: vardagssexet. Dina helt okej avsugningar, din lagom passionerade missionärenkväll, din softa doggystyle och din helt godkända orgasm. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista