Citat #vardagssex Foto: Maria Maunsbach/SR
Citat #vardagssex Foto: Maria Maunsbach/SR
#vardagssex

Fredrik om sitt #vardagssex

"Mitt vardagssex, eller brist på, eller? I alla fall handlar det mycket om saknad, funderingar, fantasier och saker man gör när man surfar på vissa typer av hemsidor när man saknar närhet och inte har någon speciell i sitt liv, eller bara vill prokrastinera, bli lite extra trött när man ska lägga sig och för att det är skönt. Låter kanske tråkigt om man radar upp det så.
Har varit singel länge och går många månader mellan jag hittar möjlig partner att ha sex med.

(Klicka på posten för att läsa vidare!)

Jag känner mina udda läggningar gör det svårt att hitta det jag saknar. En tjej som gillar det jag gillar. Och undrar rent av om jag alls ska fortsätta med det när det känns som ett hinder.

Jag gillar vissa element ur bdsm, även om jag knappt har någon erfarenhet tänder jag bland annat på att vara undergiven och passa upp dominanta kvinnor, inte helt sällsynt med undergivna killar och dominanta kvinnor, men mindre utbrett än dominanta män och undergivna kvinnor.

Har funnit att Japaninspirerad repbondage tar fram lite dominans i mig, gillar att binda, saknar dock någon att själv bli bunden av.

Jag är stolt latexfetisch, gillar hur det känns att bära och hur det ser ut på mig själv och andra, antingen gå runt hemma i det som myskläder, leka i min ensamhet eller gå på fetisch-fester. Det är dock ganska omständigt med hanteringen före och efter, så ibland orkar jag bara inte.

Då är det bra att extern substitut finns, ja jag porrsurfar på dom kategorierna bland annat. Läser en del noveller och skriver ibland egna på något av det jag gillar, kollar på tutorials på rep-bindningsmönster. Pluggar smått hur man tillverkas egna latex-kläder. Det är de del av mitt #vardagssex!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista