Så kan företag bidra till Musikhjälpen

Företagsgåvor är en viktig del av Musikhjälpen. Här samlar vi all information och kontaktuppgifter för dig som vill bidra som företag:

Företagserbjudande: Under 50 000 kr 50 000 kr eller mer Officiell auktionsgåva
Önska en låt Ja Ja -
Vi stödjer-paket* Ja Ja Ja
Gåvodiplom per post - Ja -
2 st VIP -biljetter till P3 Guld - Ja -

* Innehåller grafiska enheter för tryck och webb som kan användas tillsammans med intern och extern kommunikation för att visa ert stöd. Enheterna kommunicerar ”Vi stödjer Musikhjälpen 2018”. Grafiken i ”Vi stödjer-paketet” får endast användas av det företag eller den organisation
som skänkt en gåva. Det är inte tillåtet att låta andra använda grafiken, så som t.ex. samarbetspartners, återförsäljare, grossister, kunder
eller dylikt.

Hur sätter ett företag in pengar?

Vill du skänka med kort, internetbank eller via postgiro mot inbetalningskort? Det gör du HÄR på Radiohjälpens sajt!

Det går också bra att skänka en gåva direkt till PG 901950-6. Märk betalningen 15 200 + företagsnamn + Musikhjälpen. Maila en bekräftelse på insattningen till foretag.musikhjalpen@sverigesradio.se.

Ni kan även starta en digital insamling om ni t ex anordnar ett event eller vill att personalen samlar ihop pengar tillsammans. Om ni drar igång ett event, glöm då inte att registrera er på sajten!

Hur gör vi med bokföring och kvitto?

Att sätta in pengar på ett 90-konto är kostnadsfritt och vid bokföringen räcker det att det framgår på ert konto att pengarna överförts till ett 90-konto. Om ni ändå vill ha någon slags bekräftelse på att pengarna nått fram till Radiohjälpens konto så löser vi det.

Vart går insamlade pengar?

Alla pengarna som samlas in under Musikhjälpen 2018 går till Radiohjälpen och öronmärks för årets tema Alla har rätt att funka olika. 

Hit gick pengarna från Musikhjälpen 2017 och på Radiohjälpens hemsida kan du läsa mer om hur de arbetar.

Vi har feta prylar att auktionera ut för #mh18, hur och var gör vi det?

På Musikhjälpens auktionssajt! Klicka här för att ta dig vidare.

Vi har ännu mer frågor, vem kan vi kontakta?

E-post: foretag.musikhjalpen@sverigesradio.se
Kontaktperson: Helene Larsdotter

 

Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende i förhållande till politiska, religiösa och ekonomiska intressen och ska alltid hävda principen om alla människors lika värde. Därför förbehåller vi oss rätten att inte dela ut något Musikhjälpenmaterial till de företag som går emot dessa principer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista