Så kan företag bidra till Musikhjälpen

Företagsgåvor är en viktig del av Musikhjälpen. Här samlar vi all information och kontaktuppgifter för dig som vill bidra som företag. Vill du

*Innehåller grafiska enheter för tryck och webb som kan användas tillsammans med intern och extern kommunikation för att visa ert stöd. Enheterna kommunicerar ”Vi stödjer Musikhjälpen 2017”.

Se företagens topplista 2016

Hur sätter ett företag in pengar?

Vill du skänka med kort, internetbank eller via postgiro mot inbetalningskort? Det gör du HÄR på Radiohjälpens sajt!

Det går också bra att skänka en gåva direkt till PG 901950-6, och märk betalningen 15200 + företagsnamn + Musikhjälpen och skicka ett mejl till anna.johannessen@sverigesradio.se.

Ni kan även starta en digital insamlingsbössa om ni t ex vill låta er personal skänka pengar och om ni vill får ni gärna registrera ert engagemang på vår hjältesajt.

Hur gör vi med bokföring och kvitto?

Att sätta in pengar på ett 90-konto är kostnadsfritt och vid bokföringen räcker det att det framgår på ert konto att pengarna överförts till ett 90-konto. Om ni ändå vill ha någon slags bekräftelse på att pengarna nått fram till Radiohjälpens konto så löser vi det.

Vart går insamlade pengar?

Pengarna som samlas in går till Radiohjälpen som i sin tur fördelar dem mellan projekt och organisationer som jobbar med årets tema: "Barn är inte till salu". Hit gick pengarna förra året och på radiohjalpen.se kan du läsa mer om hur de arbetar.

Vi har ännu mer frågor, vem kan vi kontakta?

E-post: foretag.musikhjalpen@sverigesradio.se
Kontaktperson: Anna Johannessen, anna.johannessen@sverigesradio.se

 

Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende i förhållande till politiska, religiösa och ekonomiska intressen och ska alltid hävda principen om alla människors lika värde. Därför förbehåller vi oss rätten att inte dela ut något Musikhjälpenmaterial till de företag som går emot dessa principer.

Företagserbjudande: 5000 kr 50 000 kr eller mer Officiell auktionsgåva
Önska en låt Ja Ja
Vi stödjer-paket* Ja Ja Ja
Presenteras på företagens topplista på musikhjälpen.se - Ja
Digitalt diplom Ja Ja
2 st VIP -biljetter till P3 Guld - Ja

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".