1 av 6
Kodjo, Gina och Jason delar ut pris på P3 Guld-galan
2 av 6
Darin. Foto: Lars-Åke Gustavsson/Sveriges Radio
3 av 6
Miriam Bryant. Foto: Gregory Solenström
4 av 6
Petter. Foto: Johan Ljungström/Sveriges Radio
5 av 6
Lilla Namo. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
6 av 6
NoNoNo. Foto: Per Kristiansen
Återträff

Gina, Kodjo och Jason möts igen

Fredag 31 maj kl 10-16 sänds Musikhjälpen Återträff direkt i P3 och SVT Play. Hör om de projekt som startat tack vare era pengar och möt Gina, Kodjo och Jason igen för sex magiska timmar i P3! Dessutom massor önskelåtar och livemusik i studion.

Under den sex timmar långa direktsändningen kommer Kodjo, Gina och Jason att gästas av representanter från de organisationer som har mottagit pengar från Musikhjälpen 2012. De ska berätta om alla projekt som har startats för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten. Dessutom får programledarna besök av välkända ansikten från Musikhjälpen såsom Kakan HermanssonSoran Ismail och Annika Lantz.

Musiken som spelas i programmet är önskelåtar som blev över från Musikhjälpen-veckan i december då hela 135 000 låtar önskades. Låtönskningar är en av Musikhjälpens grundstenar: genom att önska en låt via sms och skänka 50, 100 eller 200 kronor bidrog publiken till 2012:års insamlingsrekord.

Den mest önskade låten under Musikhjälpen 2012 var Darins ”Astrologen” och han är också en av de artister som gästar studion den 31 maj. Andra artister som är bokade är bland andra PetterMiriam BryantLilla Namo och Nonono.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".