1 av 2
Inters Sergio Spairani, svenska supporterklubbens Nima Tavallaey och Inters Bedy Moratti med Musikhjälpens diplom. Foto: Thomas Salme
2 av 2
De nedresta svenskarna fick bland andra träffa Interlegendaren Javier Zanetti. Med på bilden är Interisti Svedesis Håkan & Axel Sköldin. Och Zanetti, förstås. Foto: Thomas Salme

Musikhjälpen Internazionale?

Vi fick en hälsning från Milano!

Som den uppmärksamme Musikhjälparen kanske kommer ihåg så donerade den officiella svenska supporterklubben till fotbollslaget FC Internazionale Milano två stycken matchtröjor till vår insamling i fjol. Tröjorna var signerade av spelarna Diego Milito och Antonio Cassano och såldes för 10 000 kronor. Nu har svenska supporterklubbens Interisti Svedisi lämnat över ett diplom som tack till Milanoklubben - något som var mycket uppskattat.

Inter-gänget hälsar att de kommer donera två matchtröjor även till årets insamling, den här gången signerade av Javier Zanetti och Mauro Icardi. Håll utkik efter dem på vår auktionssida när den blir aktiv!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".