#minmage #mh13 . Kollage: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio

TACK för all sociala medier-kärlek ni gav #mh13!

Ni är så himla många som följt Musikhjälpen i direktkontakt med oss via sociala medier. Vi kan inte nog tacka er för all fantastisk kärlek ni sänt till oss. Här har vi försökt samla era bidrag till årets #mh13-sändning.

Varje dag har ni lyssnare följt och skrivit tusentals uppdateringar till och om #mh13 på Twitter, Instagram, Facebook, Google+, Spotify, Pinterest och YouTube. Vi är som vanligt överväldigade av det fantastiska engagemang ni visar upp för Musikhjälpen – tillsammans har ni gjort ett enormt arbete i kampen för att alla tjejer ska kunna överleva sin graviditet.

Här försöker vi samla allt som ni bidrog med i årets sändning och till musikhjälpen.se. Ett slags grande finale kom under söndagen, när era röster låg bakom att Sarah Dawn Finer sjöng Håkan Hellströms "Valborg"

Men det började redan på måndagseftermiddagen, när publiken fick ställa sina frågor till Sarah och Kodjo

Och kommer ni ihåg alla ascoola nattgäster? Det var NI som hjälpte oss att hitta dem! Och det var också tack vare er vi fick tag på personer runt om i världen att prata om temat med

Ni ställde fanfrågor till Oscar Zia, Måns Zelmerlöw och Anton Ewald, ni chattade med Bianca Kronlöf när hon kom hem från sin mycket gripande reportageresa till Bangladesh, ni berättade om era mensminnen, ni valde önskelåten som Niklas Strömstedt spelade för oss (SPOILER: Det blev "Om"), ni hittade på cirka asroliga roller derby-namn till programledarna, och alla #foooers var så himla fina under veckan att vi valde att bjuda på en lång behind the scenes-film som tack för engagemanget. Och Evelina! Som samlade in pengar trots att hon hade båda benen i gips! Hon kunde inte se sina stora idoler The Sounds utanför buren, så vi lät henne se dem inne i buren. Och ni hängde inte läpp när SVT Play låg nere en bra stund, utan hjälpte oss att göra magiska saker med testbilden.

Ibland betyder också det lilla så kolossalt mycket. I en enda bild, taggad med #minmage i sociala medier, har hundratals av er visat kärleken till alla som bidrog till årets Musikhjälpen. Vi har försökt samla alla som visade sitt magstöd här.

Och den kanske tydligaste illustrationen av vilken skillnad ni – alla ni tillsammans – gjort, är den här kartan. Ni är jättemånga som visat era fina initiativ med egna, entusiastiska och kärleksfulla länkar i sociala medier.

Miljoner tack. Bokstavligen Miljoner Tack. Ni är världens bästa.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".