Kodjo, Arantxa och Linnea firar att #mh14 nu nått 1000 initiativ! Foto: Stephanie Londéz/SR
Kodjo, Arantxa och Linnea firar att #mh14 nu nått 1000 initiativ! Foto: Stephanie Londéz/SR
Initiativ

Kartan fylls med 1000 initiativ!

Otroligt! Vi är uppe i 1000 grymma initiativ! Här nedanför är några praliner i skörden. 

Anmäl ditt initiativ här på musikhjälpen.se.


Anniespyssel
Fina 5-åriga Annie bor i samhället Ed, och hon ÄLSKAR att pyssla. Vem gör inte det? Givetvis kan man köpa Annies grymma pyssel och hon skänker alla pengar till Musikhjälpen - för att hon vill hjälpa de som inte har det så bra och är sjuka i HIV. Annie kan skicka pysslet du köper till dig om du betalar portot - så avståndet är inga problem, det är bara att börja beställa här!

Väntrumsutmaningen
Vad ska man göra när man väntar? Stötta Musikhjälpen såklart! I Mölndal har patienterna i ett väntrum stickat en lååååång halsduk som de ska auktionera ut. Du hittar initiativet här!

Initiativjakten
Med hela tusen initiativ på kartan så kan det vara svårt att hålla reda på alla – men det har Karin i Östervåla tänkt på! Hon ska hinna med att besöka och stötta så många andra initiativ som hon bara kan - från konserter till loppisar, luncher och frisörbesök. Man kan följa henne i sociala medier under hashtag #initiativjakten och här

Fatima, Sammar och Aleksandra samlar i Helsingborg
Tre underbara gymnasieelever, Fatima, Sammar och Aleksandra engagerar sig och hela sin skola i Musikhjälpen – genom att baka MASSOR! Onsdag 10 december säljer de chokladbollarna, lussekatterna och allt de andra i köket på skolan. Grymt! Och gott! Hitta dit genom att klicka här!

Hundgos för Musikhjälpen
Folk vill alltid komma fram och gosa med det fyrfotade raraingarna Rocky och Sala – nu sätter deras ägare ett pris på myset, och pengar går direkt till Musikhjälpen.  Minst 20:- kostar det att pussa sötnosarna, och de dyker upp på Kärlekens torg på fredag, och kanske fler dagar, vem vet? Rocky och Sala hittar du här

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".