Ida Wiklund, Knogjärn, Nick Hammer och Vapenbröder #spelarförmh15
1 av 5
Vapenbröder. Foto: Björn Lindberg
2 av 5
Vapenbröder. Foto: Björn Lindberg
Nick Hammer
3 av 5
Nick Hammer
Knogjärn
4 av 5
Knogjärn. Foto: Rebecca Eriksson
Ida Wiklund. Foto: Christer Wiklund
5 av 5
Ida Wiklund. Foto: Christer Wiklund
#spelarförmh15

Vi spelar för Musikhjälpen!

"Det är riktigt roligt att kunna bidra till Musikhjälpen med sin egen musik!"
17 min

Vapenbröder, Ida Wiklund, Nick Hammer och Knogjärn #spelarförmh15 den 17 december - fast på var sitt håll i Sverige. Är du också musiker och vill engagera dig? Nu har du chansen!

Musik och engagemang utgör Musikhjälpens kärna och i år kommer den växa sig ännu starkare genom vår nya satsning “Vi spelar för Musikhjälpen”. Alla musiker, artister och band, oavsett genre, storlek eller var i Sverige de befinner sig, är välkomna att samlas under #spelarförMH15 och ordna konserter över hela landet torsdagen den 17 december klockan 18. Förhoppningsvis kan vi skapa Sveriges största konsert!

Uppträd i glasburen

Av alla artister, band och musiker som engagerat sig i #spelarförMH15  kommer dessutom en liveakt få uppträda i Musikhjälpens glasbur lördag 19 december! Vem eller vilka det blir röstas fram under musikhjälpenveckan av publiken utifrån ett urval på 8 band som väljs ut av Musikhjälpens redaktion.

Anmäl er här på sajten

Självklart kan alla som engagerar sig i “Vi spelar för Musikhjälpen” också vara med och samla in pengar till årets insamling som går till att hjälpa människor överleva klimatrelaterade katastrofer. Ni kan till exempel välja att starta egna insamlingar via Musikhjälpens digitala insamlingsbössa eller skänka kvällens inträde. Döp gärna ditt engagemang till "XXX spelar för Musikhjälpen" på vår karta så blir det enklare för din publik att hitta dig.

Till anmälningsformuläret!


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".