Info om insamlingsboxar:

Nu är alla slut, men det här var sidan där du kunde beställa insamlingsboxar som du kan använda för att samla pengar till Musikhjälpen 2017. Här hittar du regler och villkor för att använda boxarna.

När din beställning gick igenom ska du ha fått ett svarsmail på den e-postadress som du uppgett i formuläret.

Villkor för användning av insamlingsbox under Musikhjälpen 2017

- Boxen får endast användas i slutna event, dvs inte för insamling på allmän plats.

- Insamlingsboxen ska hållas under uppsikt och vara inlåst när den inte används.

- Syftet med insamlingen ska tydligt framgå.

- Insamlingen får inte ske på ett påträngande eller förargelseväckande sätt.

- Beställaren av boxen ansvarar för att hanteringen av boxen och dess innehåll sker på ett korrekt sätt och att alla gåvor når Radiohjälpen senast fredag 22 december 2017.

- Ogiltiga sedlar (ej mynt) ska postas separat till Radiohjälpen (Musikhjälpen), 105 10 Stockholm, då Radiohjälpen löser in dessa kostnadsfritt hos Riksbanken innan årsskiftet.

- Skulle en box bli stulen/försvinna är ansvarig person skyldig att polisanmäla detta, samt meddela Radiohjälpen.

- Används inte insamlingsboxen eller ges inga kontanter i den, ska detta meddelas till Radiohjälpen via e-post radiohjalpen@svt.se.

Tömning av insamlingsbox och insättning till Radiohjälpen:

Alternativ 1:

Lämna in insamlingsboxen till oss i bössinlämningen på Rådhustorget i Umeå. Vi finns på plats under hela veckan då Musikhjälpen pågår, 11-17 december.

Alternativ 2:

Öppna insamlingsboxen tillsammans med en banktjänsteman på ett bankkontor och sätt in pengarna på Radiohjälpens Pg 90 1950-6 märkt 15103.

E-posta därefter kvitto på insättningen, samt belopp till radiohjalpen@svt.se.

Alternativ 3:

Var två personer när ni tömmer insamlingsboxen och räknar pengarna. Sätt in pengarna på ditt konto genom ex. en insättningsautomat.

För över beloppet till din digitala bössa eller direkt till Radiohjälpen via Swish 90 1950 6 eller Pg 90 1950-6 märkt 15103.

E-posta kvitton på de transaktioner som gjorts, belopp samt namn på båda som var med under kontanthanteringen till radiohjalpen@svt.se.

Tack för ditt engagemang och stöd!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".