Musikhjälpenburen 2016
Vi vill se gatorna FULLA av #mh2017-engagemang! Foto: Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Starta ditt engagemang och digitala insamlingsbössa

Redan nu kan du registrera ditt engagemang på vår hjältesajt, och skapa din egen digitala insamlingsbössa. Vad väntar du på? UT OCH KÖR!

På vår hjältesajt kan du registrera ditt eget engagemang för att visa vad du kommer att hitta på, se vilka andra roliga mh-grejer som folk i din eller andra städer gör, och framför allt: peppa inför 11 december när Musikhjälpen drar igång! Vad blir ditt mh-engagemang i år?

Den digitala bössan funkar precis som att skramla med en vanlig insamlingsbössa, fast digitalt (duh). Här kan folk skänka pengar knutet till just ditt engagemang, så glöm inte att koppla ihop den med din sida på hjältesajten! När mh-veckan drar igång den 11 december är det också här du hittar våra tävlingar, och topplistan för bössorna.

I folkets auktioner kan du auktionera ut dina egna coola prylar till förmån för mh2017 (och visa kändisarna att det inte bara är de som är goa och givmilda)!

Letar du efter fler sätt att bidra? Det hittar du här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".