Musikhjälpen 2018

Kändisarnas auktioner och tävlingar för #mh18!

Kamma hem exklusiv Veronica Maggio-spelning, träna med Kalle och Brita eller kanske spöa John Guidetti i tv-spel? Allt är möjligt i Musikhjälpens auktioner och tävlingar!

Som vanligt tillkommer det en rad auktioner och tävlingar inför och under Musikhjälpenveckan. Några öppnar redan veckan innan, medan de andra läggs upp under sändningen 10-16 december.

Pengarna för alla auktioner går självklart till vår insamling för att alla har rätt att funka olika!

Auktioner för Musikhjälpen:

Träna tillsammans med Kalle och Brita Zackari Wahlström på deras nya gård: Auktionen för ALLA, från träningsnörd till soffaälskande slöfock!

Galapremiär av "Britt-Marie var här": Träffa regissör Tuva Novotny och huvudrollsinnehavare Pernilla August och upplev en galapremiären med extra allt. Hotellvistelse, galastyling och gång på röda mattan ingår såklart.

”Britt-Marie var här” handlar om att våga trotsa det omöjliga, börja om i livet, följa sina drömmar och att det aldrig är försent. Det är underbart att filmen får vara en del av Musikhjälpen som i år markerar just det: ett fokus på dem som inte fått den hjälp och förutsättning som de har rätt till” - Tuva Novotny

Ropa hem ett unikt konstpaket från Lars Lerin med lärlingar: Sveriges vackraste väggar kan bli dina om du budar hem den här auktionen.

Spela tv-spel med John Guidetti, Victor Nilsson Lindelöf och SAMI: Besök musikstudion REX i Stockholm för att utmana platinasäljande artisten SAMI, och landslagsstjärnorna John Guidetti och Victor Lindelöf i en FIFA-turnering!

"För mig är det en självklarhet att hjälpa till med det jag kan, alla ska få känna sig lika värda oavsett vem man är" - SAMI

”Vi tycker det är ett väldigt viktigt ämne som lyfts fram i år och det känns superfint att kunna vara med och stötta.” - John Guidetti  

• Anne Lundberg och Knut Knutson gör en antikrunda hemma hos dig: Vad gömmer det sig för dolda skatter i dina glömda skrymslen? Anne och Knut kommer garanterat att hitta dem.

Klicka här för att ta dig vidare till de officiella auktionerna!

Tävlingar för Musikhjälpen 2018:

  • Pyjamasparty med "Livet på läktaren" (Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Dahlström) i glasburen: Ta med sheetmasken och tådelarna, här är en chans att bli bortskämd med stil.

  • Exklusiv konsert med Veronica Maggio på Vaxholms kastell: Tio vinnare får ta med sig fyra vänner var för att se Veronica Maggio och hennes fantastiska band köra en unik konsert på taket till kastellets högsta torn, 130 trappsteg upp. Sommarens garanterat mysigaste konsertupplevelse!

  • Joina Morgonpasset i glasburen under öppningskvällen 10 december och spela Magic: The Gathering: Obsobsobs! Den här tävlingen tar slut redan på torsdag 6 december, så skynda dig att lägga 50 kr i bössan!

Klicka här för att ta dig till tävlingarna!

Psst! Är du också sugen på att auktionera ut någonting coolt för #mh18? Kul! Klicka här för att ta dig vidare till vår auktionssajt.