7 februari 2011

Lite dagen-efter-känsla - dubbelslag eller inga alls...

Att lyssna på sitt program i realtid är ett av de viktigaste delarna av en radioproducents arbetsuppgifter. Att lyssna på det som kommer före och efter - höra deras rytm och vår rytm, höra deras tonfall och vårt. Höra tiden i verkligheten.

Det gjorde jag igår.

Jag är nöjd, några chefer har hört av sig med positiva heja-rop och många har varit inne på hemsidan och rösta i vår lilla undersökning - ja, de kan tänka sig att fortsätta lyssna. Det är det viktigaste av allt!

Nina Lekander i Expressen skrev i sin radioblogg bland annat att "Det är oavbrutet intressant och fruktansvärt skönlyssnat, musikaliskt och kreativt mixat på ett sätt man njuter i stället för störs av (som när radions "illar" ibland annars stresskrystas fram)."

Lekander avslutar med att hoppas att Marias matematikbakgrund kan ge oss ett Musik och matematikprogram så småningom. Det blir det - nästan. Vi planerar ett Musik, Natur och Struktur och där, den 27 mars, kommer matematiken in.

Claes Wahlin i Aftonbladet avslutar sin text med summeringen: "Kloka människor, konkreta frågor och en del konstiga svar."

Så nu jobbar vi vidare ;-) - stärkta!

/Per

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".