Ordvits-med-musik-tävling!

Sociala medier-Jocke presenterar tävlingen hos Farah
3:09 min

Med inspiration från P3 Guld-aktuella Joy och singeln Kattliv: nu är det dags för tävling! Ge oss din snärtigaste ordvits med musik- och kattdjurstema och vinn två biljetter till vinterns hetaste gala.

Vinn två biljetter till P3 Guld! Ja! Det är säkert! Allt du behöver göra är att skriva en ordvits här i kommentarsfältet som innehåller två saker: en artist/ett band + någonting som har med kattdjur eller katter att göra. Exempelvis Ragdolly Parton, Perser Gessle eller Swedish huskatt Mafia.

Det bidrag som får oss att skratta mest vinner! Och vi uppmanar å det bestämdaste att ni dels håller er till reglerna, dels är så roliga ni bara kan vara. Vinnaren meddelas imorgon (fredag) kring lunch.

Du kan även tävla genom att hashtagga din ordvits #p3guld på Twitter eller Instagram. Eller så skriver du i vår tråd på Facebook

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".