1 av 2

Kodjo och Tina leder P3 Guld!

Två av våra allra bästa P3-kompisar leder P3 Guld 2015. Vi presenterar urstolt och lite tårögt: Tina Mehrafzoon och Kodjo Akolor!

Förra året var Kodjo ensam kapten på guldskutan. Sedan dess har han både hunnit med att bli pappa och i sedvanlig ordning programleda Morgonpasset i P3. I vinter syns han för fjärde året i rad som programledare för Musikhjälpen innan han tar sig an P3 Guld - igen! Fast denna gång har han ju finsällskap.

För Tina Mehrafzoon har det varit en dröm att leda P3 Guld i flera år, och är det någon som har koll på årets bästa musik så är det hon. Sedan 2012 har hon presenterat ny musik och kommande storheter för publiken i Musikguiden i P3.

–  Jag har under 2014 följt svenska musikscenen på väldigt nära håll. Och det är de svenska artisterna som ligger närmast pophjärtat så för mig är P3 Guld-galan den finaste av högtider, säger Tina.

Hörni! Vi ses på Scandinavium 17 januari!

Sveriges Radios musikgala P3 Guld arrangeras lördag 17 januari på Scandinavium i Göteborg. Musikfesten blir den 13:e i ordningen och direktsänds i P3 Sveriges Radio kl. 20.00 samt eftersänds i SVT1 kl. 21.00 samma kväll. Sedan tidigare är det klart att Linnea Olsson, Lorentz, Tove Lo, Silvana Imam, Little Jinder, Thomas Stenström och Joy kommer uppträda under galakvällen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".