Parham och Nause på bild med Miss Li, Erik Lundin och Rein
Ännu fler artister klara till P3 Guld: Se Parham och Nause den 21 januari 2017.

Nause och Parham uppträder på P3 Guld

Ännu fler artister är klara att spela på Sveriges mäktigaste musikgala!

P3 Guld fortsätter att smida storslagna planer för galan som äger rum på Partille arena 21 januari. Förra veckan blev det klart att Miss Li, Erik Lundin och Rein kommer till guldfesten. Nu kan vi stolt presentera fler artister - Nause och Parham kommer till P3 Guld!

"Vi jobbar på något livemässigt som är helt nytt för oss".
Nause som består av Jacob Criborn och Leonard Scheja som ligger bakom danssuccéer som ”Made Of”, ”The World I Know” och ”Hungry Hearts”. Sistnämnda var nominerad i kategorin Årets låt på P3 Guld 2013. I augusti släppte de låten Dynamite (feat. Pretty Sister) och totalt har de idag strömmats över 100 miljoner gånger världen över.

Till Partille arena kommer också en av Göteborgs starkaste hiphop-namn. Efter att Parham 2014 släppte albumet ”Pojk” och uppföljaren ”Hemma här” tidigare i år har han etablerat sig som en av Sveriges bästa rapartister. "Det ska bli riktigt kul att spela på P3 Guld", säger Parham som uppskattar att galan äger rum på hemmaplan, och att själv få vara en del av ett av Sveriges största musikevenemang!

Så fixar du biljetter till P3 Guld

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".