Imenella live på P3 Guld 2019.
Imenella live på P3 Guld 2019. Foto: Paul Edwards.

Imenella live på P3 Guld 2019

P3 Guld presenterar stolt: Imenella live på scen den 19 januari 2019.

Imenella startade sin artistkarriär med ett framträdande på Grammisgalan i februari och strax därefter släpptes debutsingeln Moves feat Yasin. Hon har varit förband till artister som Mr Eazi och Fricky och spelat på Way Out West. 

I augusti släppte Imenella sin andra singel Chagga och med releasen producerades #chaggastories på hennes Instagram, korta klipp där Imenella och hennes två vänner och profiler Madeleine och Rut Ros berättar om deras och andra tjejers erfarenheter om killar de har stött på.

Den 19 januari gör Imenella sitt första framträdande på P3 Guld. 
– Jag kollade på programmet förra året och drömde verkligen om att en dag också kunna uppträda där, det är helt overkligt att den drömmen nu blir sann. Jag kommer ge er mitt allt och bjuda på en show ni sent kommer glömma, hälsar Imenella.

Sedan tidigare är det klart att Seinabo Sey och Little Dragon kommer också att spela på galan. Biljetter till galan finns att köpa på Partillearena.se

P3 Guld direktsänds inför publik i P3 Sveriges Radio, SVT1 och SVT Play 19 januari kl. 21.00.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista