Norlie & KKV med estradlive på P3 Guld 2019.
Norlie & KKV med estradlive på P3 Guld 2019.

Norlie & KKV med Estrad live på P3 Guld 2019

P3 Guld presenterar stolt: Norlie & KKV med Estrad.

Norlie & KKV är en av de mest framgångsrika artisterna på det svenska språket. På Spotify har deras låtar mer än 300 miljoner streams och 2017 hade de publikrekord på Gröna Lund.

P3 Guld-vinnare

2011 slog de igenom med låten "När jag går ner" och har sedan dess fortsatt sin resa framåt. 2013 vann de pris för ”Årets Nykomling” på P3 Guld och samma år släpptes debutalbumet "Snart" som innehåller de framgångsrika låtarna ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt” som båda nådde topp 10 på Sverigetopplistan. De har även under sommaren haft en lyckad turné som avslutas med två stora gig på Liseberg i Göteborg och på Gröna Lund i Stockholm 2017 satte Norlie & KKV publikrekord för just Gröna Lund

Norlie & KKV kommer till P3 Guld tillsammans med Estrad som tillsammans ligger bakom sommarhitten ”Mer för varandra” som nyligen sålde platinum med över 26 miljoner streams.

– Vi har alltid haft skitkul på P3 Guld. Därför har vi svårt att tro att vi inte skulle ha det i år igen, hälsar de.

 

Biljetter till galan finns att köpa på Partillearena.se

P3 Guld direktsänds inför publik i P3 Sveriges Radio, SVT1 och SVT Play 19 januari kl. 21.00.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista