Mwuana live på P3 Guld 2019.
Mwuana live på P3 Guld 2019.

Mwuana live på P3 Guld 2019

P3 Guld presenterar stolt: Mwuana live på scen den 19 januari 2019 i Partille arena.

Mwuana tog hem priset för Årets hiphop/r’n’b på P3 Guld i år. Han hade redan hållit på med musik i tolv år när han slog igenom våren 2015. Därefter har han hållit tempot uppe. Inom loppet av två år släppte han över 100 låtar och utsågs till årets nykomling på Manifest-galan. I maj 2017 kom det efterlängtade debutalbumet ”Triller", som hyllades i media, och som förutom P3 Guld-priset fick tre Grammisnomineringar.

Premiär för ny låt på galan

Under 2018 gjorde Mwuana en utsåld Sverigeturné och släppte låtarna “B2b”, “Ride” och “Hon dansar loss” (med Karim). Den sistnämnda lanserades med en redan historisk turné – “Mwuana one day tour” med 17 stopp på en och samma dag. 2019 släpper Mwuana ny musik och inleder året med att premiärspela sin kommande singel “Show stopper” på P3 Guld.
– Det känns mäktigt att inleda året på en så stor scen som P3 Guld ändå är, extra stort eftersom jag vann Årets hiphop/r’n’b förra året. Det blir som att visa hur jag förvaltat fansens kärlek, hälsar Mwuana.

Biljetter till galan finns att köpa på Partillearena.se

P3 Guld direktsänds inför publik i P3 Sveriges Radio, SVT1 och SVT Play 19 januari kl. 21.00.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista