1 av 2
Landskamp på Otterstrand 2003.
2 av 2
Ulrika Andersson och Kristina Karlén.

Skaraborg Direkt onsdag 16 april

Ulf Eriksson upplever fortsatt förtroende. Efter den senaste tidens politiska bråk i Falköping uttalar sig huvudpersonen själv, kommunalrådet Ulf Eriksson. Han kommer att fortsätta på sin post och lovar att försöka bättra sig eftersom en stor del av kritiken har handlat om hans ledarstil.

* * *

Krisen med isen och elräkningen. 850 000 kronor har elen kostat för Otterstrand i Otterbäcken den senaste vintern och nu varnar klubben för att det blir för dyrt för dem att driva banan om inte kommunen ställer upp med mer pengar. I förlängningen riskerar detta klubbens framgångsrika ungdomsverksamhet, menar ordföranden.

* * *

Falbygden inspirerade till musikföreställning. Ulrika Andersson är uppvuxen i Falköping. Där hörde hon om ryttarna som sitter inne i Ålleberg och väntar på orostider och bland annat med detta som grund har hon skapat en musikalisk berättelse som hade premiär i just Falköping i dag.

* * *

Och så ringde vi upp bandyspelaren Johan Andersson som lämnar Villa för spel i Ryssland. Igen.

* * *

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".