1 av 2
Så ska byn heta, säger de ansvariga bakom skylten.
2 av 2

Skaraborg Direkt tisdag 22 april

Dyra villor ska säljas vid hästarenan. I dag presenterade bolaget bakom Vara Horse Arena planer på en by med villor vid den eventuella arenan. I samarbete med Värsåsvillan ska 30 villor säljas, med start på en mässa som hålls i samband med Göteborg horse show i helgen. Förhoppningen är att planerna på en jätteanläggning ska locka hästintresserade att flytta till nya Bäckabyn. Men det gäller att betala betydligt mer än vad en genonsnittlig villa i Larv kostar nu.

* * *

Alla är psykiskt störda. Det hävdar psykiatern Håkan Andersson från Broddetorp på en uppskattad föreläsningsturné. Att vi inte alla blir tokiga beror främst på vem som har tur och vem som har otur. Och så gäller det att träna sig att hantera sin mentala störningar.

* * *

70-åring firar 75-åring. Lill-Babs Svensson fyllde 70 tidigare i år och till hösten ger hon sig ut på en sista turné och då för att fira en 75-åring, Riksteatern.

* * *

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".