Kroppen hittades i söndags.

Skaraborg Direkt tisdag 27 maj

Kommunalråd i Hjo anklagas för fel hantering av lönelyft. På ett och ett halvt år har kommunchefen i Hjo, Pia Renman, fått höjd lön med 10 000 kronor. Förre revisorn, Göran Magnusson, anklagar nu kommunalrådet, Catrin Hulmarker, för att ha satt lönen på egen hand, helt emot kommunens regler.

* * *

Fyra häktade för mordet på Mikael Andersson. I dag häktades alla de fyra män som misstänks vara delaktiga i mordet på Mikael Andersson från Lidköping. En 19-åring från Vara är på sannolika skäl misstänkt för att ha utfört mordet, två av de andra häktades för medhjälp och den tredje för skyddande av brottsling.

* * *

Söderling och Brunström i Paris. I morgon ska tennisspelaren Johan Brunström gå in i sin första Grand Slam turnering när han och Robin Söderling ska spela dubbelmatch i Franska öppna mästerskapen i Paris. De både Lidköpingsspelarna ställs mot tuffast möjliga motstånd direkt i första omången då dom möter Simon Aspelin och Julian Knowle, som förra året vann US Open.

* * *

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista