Skaraborg Direkt torsdag 5 juni

Det sjuder under ytan och vågorna går höga. Flera anställda inom Hjo kommun har sagt upp sig eller sjukskrivits de senaste månaderna, och många vittnar om samarbetsproblem med kommunledningen. Nu tar kommunalrådet Catrin Hulmarker bladet från munnen och kommenterar den uppkomna situationen.

* * *

Nytt bankrån i Skaraborg. På torsdagsförmiddagen rånades Sparbanken Skaraborgs lokakontor i Vedum. Klockan 10.10 kom en person iklädd rånarluva och med ett vapenliknande föremål in på bankkontoret i Vedum. Rånaren fick med sig en mindre summa pengar och försvann från platsen i bil som väntade utanför.

* * *

Falska EM-biljetter. Bedragare försöker nu sälja förfalskade EM-biljetter till hugade spekulanter. Anders Trygg från Skövde höll på att gå i fällan när han försökte köpa biljetter till Sveriges matcher via Blocket.

* * *

...och så rapporterade vi om hur man förbereder nationaldagen i Tidaholm. Där ska man bland annat tävla med travhästar på huvudgatan mitt i centrum.

* * *

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista