1 av 2
Foto: Scanpix
2 av 2
Foto: SR Skaraborg

Skaraborg Direkt onsdag 27 augusti

Hundar istället för piller? Att djur, natur och trädgård har positiva effekter för välbefinnandet kanske de flesta skulle hålla med om. Men forskning tyder på att också sjukvården faktiskt skulle kunna använda sig av sådana metoder för att lindra eller bota sjukdomar. Margareta Håkansson är övertygad om att metoden kan bli framgångsrik.

* * *

Olyckskorsning byggs bort. Korsningen Hollendergatan-Odengatan i Falköping har länge kritiserats för att skapa olyckor. Nu satsar Falköpings kommun tre miljoner på ett rondellbygge som förhoppningsvis ska öka trafiksäkerheten och tryggheten.

* * *

Debutalbum på gång. Ammotrack från Skövde tar nu ytterligare ett kliv i den musikaliska världen när debutalbumet släpps om ett par veckor. Mikael Andersson de Bruin, Patrik Gardberg och Anders Fransson besökte studion och vi fick höra ett spår på nya plattan.

* * *

...och så summerade vi första säsongens allsång i Karlsborg.

* * *

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista