1 av 2
Saab i Trollhättan går en oviss framtid till mötes. Foto: Erik Abel / Scanpix.
2 av 2
Fordonsindustriforskare Mikael Wickelgren, universitetslektor på Högskolan i Skövde, på plats i studion. Foto: Magnus Ljung / SR Skaraborg.

Skaraborg Direkt onsdag 18 februari

Skaraborg Direkt onsdag behandlade händelseutvecklingen kring biltillverkaren Saab i Trollhättan. Med i studion är fordonsforskaren Mikael Wickelgren för att diskutera framtiden för det Västsvenska fordonsindustriklustret.

Bandylaget Villa Lidköping stod inför ännu en ödesmatch i kampen för att undvika en plats i den osäkra kvalserien. Vi hörde Villas skyttekung Jesper Bryngelsson berätta om matchen mot Vetlanda och hur det är att vara tillbaka efter avstängningen.

Vi fick även höra om att Skara kommun är först i Skaraborg med att införa rökförbud under arbetstid. Vi hörde hur den rökfria arbetstiden kommer att se ut och vi får även några reaktioner från kommunanställda i Skara.

Detta och mycket mer hörde du i Skaraborg Direkt efter klockan 15.00. Reagerar du på något som du hör under programmet så går det att kommentera här nedan. Programmet finns dessutom att höra igen i vårt .

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".