1 av 4
2 av 4
Emma Igelström
3 av 4
Just nu genomförs den största utbyggnaden av Axevalla travbana sedan 1950-talet. Här byggs nya stallar. Foto: Christopher Johansson / SR Skaraborg.
4 av 4
Regionens projektledare Hans Johansson. Foto: Magnus Ljung / SR Skaraborg.

Skaraborg Direkt onsdag 26 augusti

I Skaraborg Direkt var det telefonväkteri om det stundande vårdvalet. Till studion kom regionens projektledare Hans Johansson för att svara på frågor mellan klockan 15.00 och 16.00.

Det blev även en hel del annat. Emma Igelström var i Skövde för att prata om mat och kampen mot bulimi. Christopher Johansson träffade henne en stund mellan föreläsningarna.

Vi hörde även om den största utbyggnaden av Axevalla travbana sedan 1950-talet. Det är en mångmiljonsatsning som inriktar sig mot ungdomar, men det är också ett drag för travbanans överlevnad. Den första i sitt slag i Sverige på en travbana. Vanja Sandgren från Västergötlands travsällskap är en av de som nu drivit projektet i hamn:

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".