Dataaaaan 19 januari

För korkad för att arbeta och för korkad för att sluta

Jag är mig inte lik. Huvudet tungt som en hink full med vatten. Fantasin skral. Långsam på beslutsfattarfronten. Inte ens artiklar om superdrivna och ljuvligt självständiga och begåvade Maria Blom väcker mig ur diset. Inte heller allehanda blogginlägg från en bajskramande Alex Schulman hjälper.

Om en halvtimma ska jag vara på New Indian Garden och träffa Kamal som ska laga frunch för oss på fredag. Och det är något med den där frunchen......maten......jag vet det ju egentligen, att det är där vattenhinken fylls på, där diset lättar - vid matbordet. Då hjärnan får sitt sug mättat och kreativiteten når höjder som två minuter tidigare var oanade.

Men just nu är jag för korkad för att fatta beslutet att gå ned och köpa en macka. Argumentet den senaste 90-minutersepoken: jag ska ju ändå äta snart, lika bra att jobba på. Och vilken lysande jobbinsats sen. För korkad för att arbeta och för korkad för att sluta med detsamma. Men NU tvingar tabellen för T-banan mig att fatta det beslut jag inte själv förmådde och någonstans i fjärran svingar sig en Rödkryddad kycklnigvinge förbi ögongloben......

PS. Jag lovar att äta frukost på fredag:) DS.

Vi hörs i den välsmakande etern på fredag 0930! / Åsa Maj Hej!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista