1 av 4
Anders Södergren. Foto: Adam Ihse / Scanpix
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Attityd. Dåligt eller ett måste?

På söndag blir det Rollerderby, sporten som kanske är mer attityd än någon annan. Två lag. Rullskridskor. Ovalbana och tacklingar. Endast för tjejer och alla har coola nicknames.

Vi pratar också med VM-hoppet Anders Södergren, av många känd som världens snällaste skidåkare. Är han för snäll för att vinna? Borde han ha mer attityd?

Gäst i studion är Musse Hasselvall, femfaldig SM-vinnare i juijutsu. Men han blev det när han började ta kampsorten med en klackspark.

Magnus Norman förklarar hur man botar en tennisspelare som har fel attityd. Norman fick ju fason på Robin Söderlings humör. Robins ranking steg från 17 till 4 i världen. Hur tränar man bort raserianfall?

Friidrottscoachen Yannick Tregaro ger veckans träningstips i Träna Som Stjärnorna och Den Klassiska Sportfrågan ställer vi till en nykorad Fair Play-vinnare.

Hör frågan och svaret på söndag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista