André Pops. Foto: Niklas Larsson/Scanpix.
Tv-tipset

Vinterstudion tillbaka och en idiot på resa

Tv-tips 11 november
5:09 min

André Pops vinterstudio är tillbaka precis som komedi-reseserien en idiot på resa. Dessutom tipsar Erika om True talent-finalen och Bingo Lottos 20-årsjubileum.

Vinterstudion - SVT1 lördag 11.00I
Säsongsstart för “Vinterstudion” med den svenska ländskidpremiären i Bruksvallarna.

En idiot på resa - SVT1 söndag 21.30
På söndag kan vi sen återse den väldigt motvillige resenären Karl Pilkington, i den andra säsongen av ”En idiot på resa”.
Bakom den här serien står komikern Ricky Gervais och hans kompanjon Stephen Merchant  som skickar ut Karl på olika äventyr i världen. Nu ska han uppleva sådant som anses vara ”saker man måste göra innan man dör”. I första avsnittet ska han till Stilla havet och uppleva en natt på en öde ö.

True talent - TV3 söndag 19.30
På söndag är det dags för final i ”True talent” och en av de fyra deltagarna som är i final är 17-åriga Sofia Olsson från Kristinehamn. I finalen så ska de fyra finalisterna sjunga två låtar var. Sedan ska de två som har fått flest röster mötas i en finalduell och den som vinner får en miljon kronor.

Världens händelser - SVT2 onsdag 21.30
Andra säsongen startar. Här går man igenom dramatiska händelser ur världshistorien och förklarar vad som hände och varför.
I säsongsstarten handlar det om Vietnamnkriget och julen 1972 då USA genomförde massiva bombningar.

Bingolotto 20 år - TV4 torsdag 20.00
”Bingolotto” fyller 20 år och det firar man med ett extra långt bingoprogram i TV4 och alla tidigare programledare – Leif Loket Olsson, Gunde Svan, Lotta Engberg, Lasse Kronér, Rickard Olsson – kommer att dyka upp i studion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".