På Medborgarplatsen hölls det under onsdagen demonstration i samband med Obamas besök i Stockholm. Foto: Peder Gustafsson/Sveriges Radio

Post-Obama, demonstrationsrecension, SSU och Jesus

41 min

Thomas och Louise bearbetar sina känslor efter Obamas besök. De är glada att vara tillbaka i etern efter att gårdagens sändning kördes över av den amerikanska presidentens presskonferens.
I SSU:s kampanjfilm inför kyrkovalet framställs Jesus som sosse. Sara Skyttedal, ordförande i Kristdemokratiska ungdomsförbundet och Matthias Kristenson, ledamot i SSU:s förbundsstyrelse och kandidat till kyrkomötet för S, debatterar den kritiserade filmen.
Christian Tengblad, proffsdemonstrant och författare till handbok för aktivister, recenserar kreativiteten i gårdagens anti-Obamademonstrationer.
Thomas som vill veta mer om den syriska oppositionen vänder sig till SR:s sydösteuropakorrespondent Katja Magnusson och Ekots Johan-Mathias Sommarström.

Programledare: Thomas Nordegren
Bisittare: Louise Epstein
Producent: Ülkü Holago 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista