1 av 2
2 av 2
God mat utan gränser. Foto: Fredrik Sandberg / Scanpix

För mycket mat? Brännpunkt gåslever med Edward Blom

Edward Blom extra allt
19 min

Det finns många dieter som just nu är moderna men matskribenten Edward Blom verkar inte ducka för extra allt. Hör honom om hans väg till framgångsrik matlagning.
Thomas har med sig en glasburk med gult innehåll till tisdagens Nordegren & Epstein i P1. Det påstås vara gåslever och lär smaka gudomligt enligt programledaren. Upp till bevis i direktsändning där vi också får svar på frågan om gässen eller ankorna lider mycket eller bara tycker det är skönt att bli tvångsmatade. Vi pratar med Marine NGUYEN som jobbar på Le Musee de Foie Gras i sydvästra Franrike,  där de tvångsmatar gässen.

Dagens programledare: Thomas Nordegren

Producent: Anders Diamant

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".