Louise Epstein. Foto. Ronnie Ritterland / Sveriges Radio

Epstein fick inspiration av en ful bild och rapparen Jay-Z

2:33 min

I slutet på augusti kom Vanity Fairs lista över bäst klädda manliga musiker där vinnaren blev den amerikanske rapparen JayZ som är gift med Beyonce.

När Louise Epstein klickade på länken till listan som hon hittade i SvD, så hade Jay-C på sig en mörkgrå kostym med svarta rutor. När Louise funderade på den här bilden ihop med en annan bild som togs av henne själv i förra veckan började hon tänka över sitt eget förhållande till hur hon klär sig som radioprogramledare ...

Kopplingen Epstein och rapparen Jay-Z

På torsdagen togs det en bild på Louise Epstein och Thomas Nordegren tillsammans med Studio Ett:s programledare som hamnade på Nordegren och Epsteins facebooksida.

När Louise såg bilden tänkte hon direkt att nu får det räcka.

- Jag kommer aldrig mer att gå till jobbet i en formlös tröja.

Under helgen har Louise gjort en utrensning i sin garderob och allt formlöst gravidmode har åkt ut och skänkts till välgörenhet.

När Louise frågade sin sidekick om han nu inte också tänkte bli lite mer klädmedveten och om det var dags att han började stryka sina skjortor, svarade Thomas:

- Nej, det tycker jag är slöseri med människokraft.

Tilläggas bör som det ju också framgår i inslaget att Louise inte heller tycker att det kanske är helt juste att jämföra sig själv och Thomas Nordegren med just Jay-C som har en helt annan budget.

Som exempel nämde Louise att när Jay-Z var i Berlin med sin fru för ett tag sedan hade de fem personliga shoppare som hjälpte dem.

Däremot slår programledarparet fast att stil behöver inte bara vara något man har som i första hand handlar om pengar. Thomas kommer fortsätta strunta i att stryka sina skjortor och Louise också eftersom hon faktiskt inte ens har något strykjärn.

Ronnie Ritterland - webbredaktör

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista