Fredrik Lindborg spelar saxofon och klarinett tillsammans med Martin Sjöstedt på bas och Daniel Fredriksson på trummor i jazzbandet LSD. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Jazztrion Lindborg, Sjöstedt och Daniel spelade live i studion hos Nordegren & Epstein. Först en bit av Grandma's stomp och sedan Doin'the pamoja.
Musik

LSD i studion

Grandma's stomp och sedan Doin'the pamoja
6:51 min

Lindborg, Sjöstedt & Daniel kallar de sig och är aktuella med albumet Soon. I dagens program står de för musiken som ska lätta upp denna grå novemberdag.

Fredrik Lindborg spelar saxofon och klarinett tillsammans med Martin Sjöstedt på bas och Daniel Fredriksson på trummor i jazzbandet LSD.

Louise är nyfiken på instrumenten och varför basisten Martin Sjöstedt bland annat har valt att spela med stråke. Jazztrion spelade live i studion hos Nordegren & Epstein. Först en bit av Grandma's stomp och sedan Doin'the pamoja.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".