1 av 3
Gunilla Kinn Blom rapporterar om orkanen i Galveston. Foto: privat
2 av 3
Gunilla Kinn Blom rapporterar om orkanen i Galveston 2008. Foto: privat
I dag kommer kokkonstnärerna Edward Blom och Gunilla Kinn Blom till Nordegren & Epstein för att bjuda på courtbouillon-gryta från New Orleans och tala orkanminnen. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
3 av 3
I dag kommer kokkonstnärerna Edward Blom och Gunilla Kinn Blom till Nordegren & Epstein för att bjuda på courtbouillon-gryta från New Orleans och tala orkanminnen. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Mat

Cajunkök och orkanminnen

14 min

Kokkonstnärerna Edward Blom och Gunilla Kinn Blom pratar kreol- och cajunmat hos Nordegren & Epstein i P1. 

För precis tio år sedan bevakade Thomas Nordegren orkanen Katrina som ödelade New Orleans. Det var en omskakande upplevelse en speciell bieffekt var att han blev väldigt förtjust i kreol och cajun-köket. 

I dag kommer kokkonstnärerna Edward Blom och Gunilla Kinn Blom till Nordegren & Epstein för att prata om just detta, bjuda på courtbouillon-gryta från New Orleans och tala orkanminnen.

Men redan igår passade Thomas på att förbereda sig lite extra inför mötet med dagens gäster ...

Se filmen från releasfesten som Thomas fick lämna hungrig!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista