Michael Stern/Flickr/http://bit.ly/1Q771HJ/CC BY 2.0. Bilden är beskuren.
1 av 2
Michael Stern/Flickr/http://bit.ly/1Q771HJ/CC BY 2.0. Bilden är beskuren.
Markiz Talhaoui, matinspiratör och Rune Kalf-Hansen, kock. Foto: Ulrika Lindqvist/Sveriges Radio.
2 av 2
Markiz Talhaoui, matinspiratör och Rune Kalf-Hansen, kock. Foto: Ulrika Lindqvist/Sveriges Radio.
Mat & Hälsa

Receptlös matlagning

Thomas Nordegren: "Jag är fortfarande lite fast i decilitermåttet"
14 min

Enligt en krönika i New York Times blir vi lyckligare och friare människor om vi slänger recepten och freestylar. Stämmer det och vad krävs för att vi ska frigöra oss från slaviskt receptföljande? Matinspiratören Markiz Talhaoui och kocken Rune Kalf-Hansen kommer hit och diskuterar. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".