Thomas Nordegren och Louise Epstein
Thomas Nordegren och Louise Epstein Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Ett urval av godbitar

Metaforer, erfarenhet från fertilitetsklinik och franskt brödproblem

Erfarenheter från fertilitetsklinik, rätta jobbklädseln och metafor-tajming
40 min

Det är best of-dags i Nordegren & Epstein i P1! Thomas och Louise är borta på fortbildning och därför kommer i dag ett urval av höjdpunkter från höstens sändningar; jobbkläder, metaforer, brödproblem och fertilitet är dagens ämnen!

Hur bör en jobbklädsel se ut för att du ska bli tagen på allvar på jobbet? Är det alltid rätt att använda sig av metaforer och vad händer i det bageritokiga Frankrike när alla bagare vill ta semester samtidigt?

Bland annat hör du Thomas Nordegren berätta om det chockartade besked han fick vid ett besök på en fertilitetsklinik på sjuttiotalet.

Medverkande: Christian Quaglia - stilexpert, Lars Melin - författare och professor i nordiska språk, Eva Göransson - språkvårdare på Sveriges Radio, Aleksander Giwercman - reproduktionsforskare vid Lunds universitet och Kerstin Lekander - svensk bagare i Paris.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".