Thomas Nordegren & Louise Epstein.
Vill du tycka till om programmet eller har tips på ämnen eller funderingar kring det vi har sagt. Hör av dig till oss på mejl! Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Tv

Efter lyssnarstormen: Hör programledarnas ursäkt

2:36 min

I går berättade Thomas Nordegen och Louise Epstein om hur det gick i sista avsnittet av "Gift vid första ögonkastet", UTAN ATT VARNA FÖRST.

Det borde de inte ha gjort, inser de nu ...

Programmet Nordegren & Epstein i P1 utgår från personerna Thomas Nordegren och Louise Epstein som tillsammans förhåller sig till aktuella ämnen som ibland kan få radiopubliken att skratta, andra gånger blir några riktigt upprörda och förhoppningsvis väldigt sällan är lyssnaren helt likgiltig.

Vill du höra av dig till oss?

Nordegren & Epstein i P1 finns på Facebook - här hittar du sidan där du kan diskutera dagens program med andra lyssnare.

Det går också bra att mejla!

Vill du tycka till om programmet eller har tips på ämnen eller funderingar kring det vi har sagt. Hör av dig till oss på mejl!


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista