Louise Epstein får twitterhjälp Daniel Paris. Bilden är ett kollage bestående av två bilder. Till vänster bloggaren Daniel Paris som ler mot kameran och till höger Louise Epstein som sitter i sitt tjänsterum och tittar uppgivet på sin smarta telefon.
1 av 3
Bloggaren Daniel Paris kom till studio 7 i Radiohuset för att ge Louise Epstein goda råd för att bli bättre på att twittra som journalist. Foto: Ronnie Ritterland och Anders Backlund / Sveriges Radio
Louise Epstein tittar uppgivet på sin smartphone och funderar på hur hon ska bli en bättre twittrare.
2 av 3
Louise Epstein får twitterhjälp. Foto: Anders Backlunc/Sveriges Radio.
Bloggaren Daniel Paris i närbild ler mot kameran.
3 av 3
Louise Epstein har bjudit in bloggaren Daniel Paris för att få hjälp att vässa sina publiceringar i sociala medier. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Internet och sociala medier

Louise får akuthjälp - hur blir hon bättre på Twitter

Bloggaren Daniel Paris: "Så blir du en bättre twittrare"
6:33 min

I dag fyller Twitter tio år. Louise Epstein känner att hennes närvaro där lämnar övrigt att önska. Hon har dessutom fått kritik från sin dotter att hennes tweets är tråkiga och bara innehåller länkar.

I dagens program är det Louise Epstein som är programledare. Hon har bjudit in bloggaren Daniel Paris som här snabbcoachar henne att vässa sina publiceringar på sociala medier och då framförallt mikrobloggen Twitter.

Här kan du läsa Louise senaste uppdateringar på mikrobloggen!

Vem är Daniel Paris? Se bloggarens tweets här!


Programmet Nordegren & Epstein i P1 utgår från personerna Thomas Nordegren och Louise Epstein som tillsammans förhåller sig till aktuella ämnen som ibland kan få radiopubliken att skratta, andra gånger blir några riktigt upprörda och förhoppningsvis väldigt sällan är lyssnaren helt likgiltig.

Vill du höra av dig till oss?

Nordegren & Epstein i P1 finns på Facebook - här hittar du sidan där du kan diskutera dagens program med andra lyssnare.

Det går också bra att mejla!

Vill du tycka till om programmet eller har tips på ämnen eller funderingar kring det vi har sagt. Hör av dig till oss på mejl!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".